reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się:)

No wreszcie zebrałam się, żeby tu napisać:) Znacie mnie już z wątku głównego. Wypadałoby się jeszcze przedstawić. Jestem teatrologiem, ale już od 7 lat nie pracuję. Miałam nowotwór jajnika. Potem urodził nam się synek (po wycięciu jajnika i chemioterapii to prawdziwy cud). Teraz ma 5,5 roku i uważa, że jest już prawie dorosły:) Czeka na młodszego braciszka, który ma się urodzić 12 lipca, choć wg usg może to się stać już 4:)
Uściski dla wszystkich!

reklama
Witam!

Jestem Paulina, mam 28 lat. Pracuje w logistyce chociaż wykształcenie mam z matematyki - dorabiam sobie przez korepetycje - uwielbiam to robić.
Obecnie jestem na L4 - i chyba tak już zostanie do porodu. Dzięki temu mam więcej czasu dla mojej ukochanej 2 letniej córeczki.
Od ponad 4 lat jestem w związku małżeńskim - (razem już prawie 12 lat). Każdą ciąże zaplanował mój wspaniały mąż - złote serce dla dzieci.
Maja jeszcze nie wie czy będzie chciała mieć siostrzyczkę czy braciszka... czas pokaże :)

To i ja się przywitam. Jestem tu jedną z najstarszych, a na pewno najstarszych w pierwszej ciąży - 35 lat, Warszawa. To w zasadzie nie pierwsza, a druga moja ciąża, pierwszą poroniłam w 7 tyg i po 3 tyg zaszłam w obecną - może to i nie najzdrowsze, ale udowadnia, że cuda się najwyraźniej zdarzają - termin mam na 17 lipca, ale jakby się małe pospieszyło i urodziło 8 lipca to trafi w urodziny moje i mojego Ojca - taka by była mała rodzinna tradycja..... :) I chyba będzie chłopak :) ja wolałabym dziewczynkę, ale tak naprawdę, ważne, żeby było zdrowe....

Witam :) Mam na imię Gosia , mam 19 lat ;) (chyba jestem najmłodsza ) . Jestem w 12 tyg ciąży . Z moim Adrianem jesteśmy razem ponad 4 lata . Mieszkamy z moimi rodzicami . Nie pracuję co jest dużym problemem w takiej sytuacji . Na szczęście mam wspaniałych rodziców bez krórych nie wiem jakbyśmy sobie poradzili .

Witam wszystkie przyszłe Mamy,

Mam na imię Anka lat 27, jestem w 14 tc - to moja pierwsza ciąża :) i bardzo się z niej cieszymy :-).

Witam wszystkie lipcowe mamusie! Wrescie i ja postanowiłam dolącyć do waszej "rodzinki". Mam na imię Asia mam 30 lat i mieszkam w Krakowie. To moja 2 ciąża po dłuuugiej przerwie. Mój syn Mati ma już 11 lat. Ciążę tą planowaliśmy i poszło szybciutko. Teraz wszyscy bardzo się cieszymy i z niecierpliwością czekamy na nasze słoneczko. Termin mam na 2 lipca. Z Waszymi postami jestem w miarę na bierząco ,podczytuję co jakiś czas. Pozdrawiam!

reklama
Do góry