reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

hej :) mam na imię Regina. Od kilku dni poznaję to forum i w końcu postanowiłam do Was dołączyć. W maju skończę 27 lat, od 23 października 2010 jestem szczęśliwą mężatką. a nasza mała kruszynka, która ma urodzić się w połowie lipca jest naszym pierwszym dzieciątkiem. pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :biggrin2:

reklama
Gocho i Gino witam serdecznie w naszym gronie ,ja tez jestem tu od niedawna i jest tu naprawde bardzo milo i sympatycznie ,mozna sie podzielic radosciami,spostrzzeniami ,obawami no i najzwyczajniej w swiecie polotkowac jak to my kobietki:)pozdrawiam

Tak patrze i czytam...i ja tu tylko jestem taka gówniara???:-D Mama 22 lata..dobrze, że jesteście....bo bez Was wszystkich byłabym biedna i zacofana w tych sprawach:-D Chociaż nadal troszkę jestem....ale bardzo mi pomagacie;-) Za co jestem Wam straaaaszecznie wdzięczna:*:*:* Dziękuję Kochanieńkie;-):*

No to i ja coś dopiszę. W maju skończę 24 lata. Mam licencjat z resocjalizacji, w tym roku kończę mgr. Obrona w czerwcu, termin na 21 lipiec.
W ciążę udało mi się zajśc za 3 razem. Mam córeczkę Liwię (moje najukochansze oczko w głowie), która w maju skonczy 3 latka. Urodziła się 2 tyg przed terminem. Obecnie nie pracuję. Planuję isc na studia podyplomowe chyba że uda mi sie znaleźć pracę na pół etatu oczywiście. Z powodu wypadku samochodowego w wieku 18 lat nie zrobiłam prawa jazdy. W tym roku mam zamiar się przemóc i zrobić.

Ostatnia edycja:
Hej Nil!ja tez w tym roku koncze 24 lata dokladnie to w kwietniu i akurat w tym roku wypada na wielkanoc bo 24:)no a ja mam termin na 20 lipca tez prawie jak ty:)

Dopiero teraz zauważyłam ten watek. Więc nadrabiam. Nazywam się Ola, mam 32 lata i jestem pierwszy raz w ciąży. O dzidziusia staraliśmy się z mężem kilka miesięcy. Starania przerwała nam moja bliżej nierozpoznana choroba, która dopadła mnie w marcu. Po licznych wizytach u lekarzy okazało się, że mam chorobę tarczycy- Hashimoto oraz podejrzenie tocznia. W październiku po odstawieniu sterydów zaczęliśmy się ponownie starać o dzidzię. Zaszliśmy w ciążę zaraz w październiku:-)!!! Teraz czekamy z utęsknieniem na nasz skarb, który okazał się być dziewczynką- Haneczką! Zawsze wiedziałam, że będę mieć córeczkę! Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i urodzę w terminie. Mieszkam na Śląsku, z zawodu jestem nauczycielem. Cieszę się bardzo, że znalazłam się na tym forum.

reklama
Witaj Olenko!Gratuluje coreczki:)i napewno wszystko bendzie dobrze ,patrze Olenko ty tez ze slaska bo cos duzo tu dziewczyn ze Slaska:)

Do góry