reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Witajcie młode mamy. Mam 22 latka i mam nadzieję że nie jestem dla was za stara :-) w czerwcu skonczę 23 lata a parę dni po moich urodzinkach zostanę po raz drugi mamuśką. Mam już Juleczkę która ma 9 i pół miesiąca... pozdrawiam

Witam... Ja miałam niecałe 18 lat jak urodziłam synka moj synek ma teraz 10 miesiecy i staramy sie o 2 dzidzie:)
podziwiam:szok: ale w sumie cos w tym jest odrazu 2 odchowana bedzie od razy za jednym zamachem ale ja bym sie chyba nie zdecydowala narazie:no: chociaz za pare lat to raczej nie bede miala nic przeciwko:-)

I gratuluje oczekujacym na swoje pociechy:tak:

Kolia niektore daja sobie rade z bliżniakami i jest ok.. Marcel bedzie mial prawie dwa latka jak urodzi sie nastepne wiec zrozumie co sie do niego powie:)

Hmm.. Więc wychodzi na to, że i tak ja jestem najmłodsza. :tak: Mam skończone 17 lat, maluch przyjdzie na świat 3 miesiące przed moją 18. Mimo wszystko - jestem szczęśliwa jak nigdy :-)

Oczywiscie wiem jak bym musiala to bym sobie poradzila ale swiadomie bym sie na to narazie nie zdecydowala choc przyznam coreczka mi sie marzy;-) ale to na kiedys zostawie ;-)
Paulaa ja Mikiego urodzilam 7 miechow przed 18

reklama
Do góry