reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Witam wszystkie młode mamy.. Ja się do was dopisuję chociaż dopiero zaczynamy starania o maleństwo.. Fajnie poczytać, że pomimo młodego wieku można dobrze sobie radzić. Będę tu na pewno częściej zaglądać ;)

reklama
witam wszystkie wspaniale mamusie :-)mam na imię Dominika(chyba jako jedyna z tego grona :-p), lat 18 (27 maja 19) oraz cudownego chłopaka. Przyznam się szczerzę, że zdarzyło mi się Was podglądać, kiedy moje myśli o małym człowieczku się nasilały. Mam nadzieję że nie jesteście za to złe. Teraz to zastanawiam się czy czasem nie będę stałą bywalczynią u was....ale nie będę zadawać głupich pytać typu: pomocy...kochałam się z chłopakiem...czy to jest możliwe.... Według mnie to idiotyczne. skoro podjęłam taką decyzję o współżyciu to wiem jakie mogą być tego konsekwencję...ale wiedzieć to jedno, a drugie być w tej sytuacji.... nie gniewajcie się na mnie za tak rozległy początek...mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona?;-)pozdrawiam:-)

czesc mam na imie aga mam 25 lat jestem mama cudownego synka Kubusia :-) ktory skonczył 19 miesiecy a w listopadzie pojawi sie kolejny członek rodziny :-) Zuzia lub Maciuś. Razem z meżem cieszymy sie z powiekszajacej sie rodzinki chociaz czasami zastanawiam sie jak on ze mna wytrzymuje jestem okropnie klótliwa wszystko mnie drazni, a jak sobie pokszycze na meza i innych to placze ze bylam taka okropna czasami zastanawiam sie czy zawsze taka bylam czy to normalne? pierwsza ciaze przeszłam spokojnie, radosnie a teraz zastanawiam sie czy ze mna wszystko w ok. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy.

Ostatnia edycja:
Witam, mam na imię Ania, mieszkam w Poznaniu, mam 24 lata; jestem mamą 2 letniej Julii i właśnie staramy się z mężem o drugie dziecko.

Hej :) Jestem Ania :) mama 7 miesiecznej Toski mam 20 lat i jestem z Gdyni :)
Matajka czy my sie nie znamy z innego forum? :) Gratuluje serdecznie dzidzi!

reklama
Żeby nie było to ja też się dopiszę, choć część z Was zna mnie z wątku podanego w poście powyżej :-)

Otóż lat mam 19, mam 4 miesięczną córcię Julkę i jestem w 5 tc :-)

Do góry