reklama
domikcw
Fanka BB :)
witam wszystkie wspaniale mamusie :-)mam na imię Dominika(chyba jako jedyna z tego grona ), lat 18 (27 maja 19) oraz cudownego chłopaka. Przyznam się szczerzę, że zdarzyło mi się Was podglądać, kiedy moje myśli o małym człowieczku się nasilały. Mam nadzieję że nie jesteście za to złe. Teraz to zastanawiam się czy czasem nie będę stałą bywalczynią u was....ale nie będę zadawać głupich pytać typu: pomocy...kochałam się z chłopakiem...czy to jest możliwe.... Według mnie to idiotyczne. skoro podjęłam taką decyzję o współżyciu to wiem jakie mogą być tego konsekwencję...ale wiedzieć to jedno, a drugie być w tej sytuacji.... nie gniewajcie się na mnie za tak rozległy początek...mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona?;-)pozdrawiam:-)
czesc mam na imie aga mam 25 lat jestem mama cudownego synka Kubusia :-) ktory skonczył 19 miesiecy a w listopadzie pojawi sie kolejny członek rodziny :-) Zuzia lub Maciuś. Razem z meżem cieszymy sie z powiekszajacej sie rodzinki chociaz czasami zastanawiam sie jak on ze mna wytrzymuje jestem okropnie klótliwa wszystko mnie drazni, a jak sobie pokszycze na meza i innych to placze ze bylam taka okropna czasami zastanawiam sie czy zawsze taka bylam czy to normalne? pierwsza ciaze przeszłam spokojnie, radosnie a teraz zastanawiam sie czy ze mna wszystko w ok. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy.
Ostatnia edycja:
Hmm.. Więc wychodzi na to, że i tak ja jestem najmłodsza. Mam skończone 17 lat, maluch przyjdzie na świat 3 miesiące przed moją 18. Mimo wszystko - jestem szczęśliwa jak nigdy :-)
Zapraszam tutaj aaaa GRATULUJE fasoleczki)
Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne - Forum BabyBoom
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Witam Mam na imię Weronika mam 19 lat jestem z trójmiasta
Mam 7 miesięcznego synka Jakuba i jestem w 11 tc z drugim dzieckiem :-)
Mam 7 miesięcznego synka Jakuba i jestem w 11 tc z drugim dzieckiem :-)
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Matosia tak znamy sie z innego forum
reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Żeby nie było to ja też się dopiszę, choć część z Was zna mnie z wątku podanego w poście powyżej :-)
Otóż lat mam 19, mam 4 miesięczną córcię Julkę i jestem w 5 tc :-)
Otóż lat mam 19, mam 4 miesięczną córcię Julkę i jestem w 5 tc :-)