reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[*] Dobry Jezu, a nasz Panie, daj Jej wieczne spoczywanie.
Światłość wieczna niech Jej świeci, gdzie królują Wszyscy Święci.
Gdzie królują z Tobą Panem, aż na wieki wieków, Amen.

reklama
KOCHANE DZIEKUJE WAM ZA TO ZE JETESCIE..I PAMIEC..
[*] Dobry Jezu, a nasz Panie, daj Jej wieczne spoczywanie.
Światłość wieczna niech Jej świeci, gdzie królują Wszyscy Święci.
Gdzie królują z Tobą Panem, aż na wieki wieków, Amen.
MONIA TY MI TAK DUZO POMOGLAS...TAKŻE DZIEKUJE..
KOCHANE JA SIE TRZYMAM W SUMIE OK, GORZEJ CHYBA Z CIOTKAMI:-( ALE I ONE ROZUMIEJA WSZYSTKO...JEDNAK JUTRO POGRZEB I MIMO ZE DO TEJ PORY SPORADYCZNIE PLAKALAM(JAKOS BARDZIEJ ZLOSZCZE SIE NIZ PLACZE:-() TO W TYM DNIU NA PEWNO PORYCZE JAK BOBR....A PO POLUDNIU MAM BIOPSJE..KURCZE WSZYSTKO NARAZ ALE TRUDNO, DAM RADE:tak:BABCIA BYLA SILNA I DZIELNA DO KONCA, JA TEZ BEDE.
I WIEM ZE NIE STANE SIE NAGLE Z DNIA NA DZIEN NIE WIADOMO JAK RELIGIJNA, NA PEWNO NIE DOROWNAM MONI:-( ALE STARAM SIE I BEDE STARALA ZYC LEPIEJ, PEWNIE NIEKIEDY ZAPOMINAM SIE, NIEKIEDY NAWET CZESTO ALE MAM NADZIEJE ZE CHOC STARANIA MOJE BOG DOCENI...
JESZCZE RAZ DZIEKI-ZA TO ZE JESTESCIE..

oczywiscie nie zapomne dzieki komu mialam przyjemnosc was poznac wirtualnie i nie tylko...moniu pamietam i bede pamietac o twoich wspaniałych aniołkach...
maju..oliwko...

Kasiu, najszczersze wyrazy współczucia. Bardzo mi przykro:(
Ściskam Cię mocno

(*) (*) (*)

raz jeszcze kochane dziekuje...
ja nie dosc ze po ceremonii to takze po biopsji..jesli chodzi o pogrzeb..pieknie bylo...naprawde..byly lzy i rozpacz, ale pozniej z czasem bedzie nam lzej..ksiadz tak pieknie kojaco przemawial...
biopsja nie taka straszna:) najgorzej ze siedzace na poczekalni babsko nastraszylo mnie ze boli ze po tez i przelykanie itp...a to na pewno jest sprawa indywidualna i zalezy od ilosci guzkow pewnie..i kolejny szok-mialam szczescie ze przy lekarzu wykonujacym biopsje byla moja lekarka. i mowi ze pamieta mnie i tu maja lepszy aparat wiec usg dokladniejsze bedzie:) i sie okazalo ze...w czesci podbrodkowej jednak nie ma guza:) mam nadzieje ze tak jest:) a ten na tarczycy jest malutki..wynik w poniedzialek wysla mi poczta..teraz tylko czekac.....
no i ostatnia poki co grubsza i powazniejsza dla nas sprawa to operacja Dominika, ktora zbliza sie wielkimi krokami..ale musi byc dobrze:)
pozdrawiam was wszystkie serdecznie:)

i ja pominę ten post :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szkoda klikania na takie dogryzliwe posty:no::no::no::no:

pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru !!!!!!!

reklama
Kurcze, zeus, czy Ty nie potrafisz dobierać innych słów, inaczej ubierać to co chcesz wyrazić? Jesli Twoje posty mają wyrażać troskę o Monię, to wiedz, że zupełnie tego nie oddają - są tylko i wyłącznie jej obrażaniem.
Tak jak wcześniej obraziłeś Kasię, a teraz przychodzisz i mówisz, że nie to chciałeś powiedzieć.... ale powiedziałeś!! I teraz przepraszając Kasię, jednocześnie po raz kolejny obrażasz Monikę. Tak nie można!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry