AniaSm
Fanka BB :)
banana no nieźle , gratki dla Amelki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow! jestem pod wrażeniem!pierwsze to moja, dwa pod spodem amelki
Ano, u nas puzzle to tez sztandarowe zajęcie i prawie zawsze działaIgi uklada sam puzzle 30 elemntów które dostał na urodziny :-) raz z Nim ułozyłam i teraz siada sam ,nawet nie chce pomocy :-)
...
Pewnie racja... co do podróżnych to pewnie moje wygodnictwo ;-)Marcel jak miał rok i 8 m-cy to zdjełam pieluche dzienna i fajnie mu poszło, z drzemkową też. Najlepiej zdjąć tą drzemkową pieluche niech się nauczy spać w krótkim czasie bez peluchy. Tłumaczyc i tłumaczyc ze nic sie nie stało ze się to wypierze ale ma starać się kontrolować i wołać. Nie mam innej propozycji bo ja działałam i tak mówiłam i poskutkowało. Ale fakt posikanie sie do łózka to wielka ujma dla dumnego malucha. Jeśli zatrybi i w dzien nie bedzie wpadek to zdejmij nocną. A te pieluchy na dłuzsze trasy tez zdejmij. Jak Sonia ma się nauczyc i starać się to kontrolować skoro ma świadomość ze ma pieluche w razie wpadki. Pieluch w dzień nie ma i tyle. Zamiast pieluchy na pupie miej przebranie w torbie i tyle. Tak po mojemu