reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Moje dziecię postanowiło nie próżnować zimą i nauczyło się jeździć na hulajnodze, rowerze, próbuje jeździć na desce do prasowania:szok::szok::wściekła/y: niech ona wreszcie pójdzie do żłobka, bo dostaniemy z nią świrka:-D:-D
rowerg.jpg

Jacek :
Nasza Dobrusia też nie próżnuje. Bardzo pokochała śnieg i każdy poranek zaczyna od sprawdzania czy już spadł. Jedynym lekarstwem na rozczarowanie jest zapewnienie że będzie "inny", ale za to jeździ na sankach po trawie. Ja ciągnę. Po trawniku za domem.

Oliwier od dobrych 2-3 msc zna swoje dane osobowe ;p
jak się nazwywasz = Oliś lub mowi Oliwier
a na nazwisko - X
a na jakiej ulicy mieszkasz - Y
a w jakiej miejscowości? - Z
oczywiscie zamiast xyz Oli mowi prawdziwe dane personalne ale z uwagi na forum nie bede ich tutaj pisac

No jak sie zgubi to się znajdzie ;p ale czy komuś wpadnie do głowy pytac sie dwulatka jak sie nazywa oraz gdzie mieszka?!
Oczywiscie nie mam zamiaru nigdzie Oliska gubić, wystarczyło ze powiedzialam mu raz a On juz zapamiętał.

Haha faktycznie bystra :-D

Antek Marty też mi się ostatnio przedstawił z imienia i nazwiska, więc wjechało mi to na ambicję i poduczyłam Asię:tak: Też się przedstawi, czasem jej się myli gdy zapytam "Jak się nazywasz?" ona odpowiada "Trzy lata":-D ale zaraz się poprawia, nazwisko jej jeszcze niewyraźnie wychodzi, bo dość trudne jest.

reklama
Gaja zaczęła poprawnie trzymać łyżkę, i nie potrzebuje już śliniaka :tak: to nie moja zasługa.. podejrzewam przedszkole.

Iza, to na pewno przedszkole, Alicja się też nauczyła tam ładnie jeść, nie wiem jak to robi bo podobno je sama zupe i nie ejst wcale pozalewana. Może w fartuchu je :)
bo w domu zawsze się pozalewa, chociaż wiosłuje łyżką, ze hoho :)

Do góry