reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Dobrusia najpierw dostała takie drewniane z dopasowywaniem postaci z Puchatka, a potem te od angoli:
http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Noahs-Puzzle/dp/B004E471MI
Mieliśmy z tym ubaw bo Jagoda tłumaczyła jej przy układaniu że to Maria i Józef. To ja sobie jajka robiłem że niby uciekają do Egiptu więc zmieniła wersje na chłopca i dziewczynkę.:-) Trochę poukładała a teraz tylko wywali z pudełka i tyle. Od dziadka dostała teraz taką książeczkę o Mikołaju ( dzięki czemu już się tak Mikołaja nie boi). Na każdej kartce puzzle po 6! elementów a i to nie ułoży:no:.

Każdy maluch ma inny charakter i inne zdolności:tak: niekoniecznie zgodne z naszymi oczekiwaniami;-) Julka kiedyś uwielbiała puzzle, teraz okiem nie spojrzy, pudła się kurzą:-D

Amelka tez bardzo lubi puzle-:-)
Umie policzyc do 10 ale dalej malo mowi i glownie po angielsku... chcialabym zeby juz normalnie mowila, byloby nam latwiej, ale nie naciskam... jak do 3 roku zycia dalej bedzie jej tak wolno szlo z mowa to udam sie wtedy do specjalisty po porade, poki co nie panikuje....:sorry:

Amelka tez bardzo lubi puzle-:-)
Umie policzyc do 10 ale dalej malo mowi i glownie po angielsku... chcialabym zeby juz normalnie mowila, byloby nam latwiej, ale nie naciskam... jak do 3 roku zycia dalej bedzie jej tak wolno szlo z mowa to udam sie wtedy do specjalisty po porade, poki co nie panikuje....:sorry:
o kurcze, a ja z tych 4 taka dumna bylam :zawstydzona/y::-(
ale Michał naprawde bardzo dużo mówi. Dlugo mówił maultko, a zaraz po urodzinach jak się rozgadal to po kilkanascie nowych słow dziennie szlo. Mówi praktycznie wszystko tylko widze, że coraz mniej się stara i często musże poprosić by powtórzyl wyraźnie

reklama
Do góry