reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Mój Olis biega...na gorze mamy tyle przestrzeni ze czasami sypialnie, kuchnię zamykam zeby mniej biegał, a on biedak taki chory i biegac nie moze bo wtedy zaczyna sie kaszel. Ale nie...Oli biega i biega....a ja ciągle swoje, codziennie po tysiąc razy "Oliś powoli" :-D
Ja nie zauwazylam jakiejs szczegolnej roznicy od kiedy Oli chodzi, ze niby teraz to wszędzie jest a kiedys nie...jak raczkował to tez wszędzie był...wolę taką opcję, a i tak go noszę na rękach i tak :zawstydzona/y:

Moja Gośka zapamiętale odkleja naklejki przyklejone przez siostrę w książeczkach... i przykleja je tam gdzie sama uważa za stosowne :-D

Moja Asia odkleja naklejki z szafy :D

Mała już ładnie się z nami porozumiewa. Wczoraj rano zeszła sama z kanapy, pokazała na półkę zebym zdjęła lalę, zdjęłam, potem pokazała na nasze łóżko że chce wejść, pomogłam jej, po czym lala poszła spać :D Aaaa jeszcze mleczkiem została nakarmiona przez Asiulę :D Po domu przeważnie jeździ wózkiem z lalami :)
Na Julki kanapę wchodzi bez problemu, na naszą nie, bo jest wysoka ( A specjalnie kiedyś podwyższał), zejdzie z niej, ale nie ma szans by weszła.

Moja Asia odkleja naklejki z szafy :D

Mała już ładnie się z nami porozumiewa. Wczoraj rano zeszła sama z kanapy, pokazała na półkę zebym zdjęła lalę, zdjęłam, potem pokazała na nasze łóżko że chce wejść, pomogłam jej, po czym lala poszła spać :D Aaaa jeszcze mleczkiem została nakarmiona przez Asiulę :D Po domu przeważnie jeździ wózkiem z lalami :)
Na Julki kanapę wchodzi bez problemu, na naszą nie, bo jest wysoka ( A specjalnie kiedyś podwyższał), zejdzie z niej, ale nie ma szans by weszła.

hehe mi ostatnio ignac podal pieluche, po czym patrze i rzeczywiscie mial kupke:)

royanna - super!!! teraz juz pojdzie z górki :))))))))

kiragold - marcel kiedys tez tak zrobił pare razy, ostatnio zauwazyłam ze gdy ma kupe która mu przeszkadza (bo nie zawsze tak robi) to sie zaczyna rozbierac :D

Royanna - to się doczekałaś...;-), gratki dla synka

Gośka wyrzuca smoczka , kiedy zasypia nocą, wstaje w łóżeczku... coś gada po swojemu, by wtrącić " nie ma" ... ;-), właśnie zasnęła znów bez smoka....

reklama
I poszlo!!!
Alan sam dzis chodzil po mieszkaniu!!!
Jeszcze bardzo niepewnie, trzymajac raczki u gory, ale chodzil! chyba z pol godziny zasmiewajac sie z radosci! A na koniec byl mokry jak szczurek :)))
teraz czekam kiedy nauczy sie sam wstawac na srodku pokoju, bo narazie musi sie czegos trzymac :)

a nie mówiłam :-D:-D:laugh2::laugh2:

Do góry