dziubasek08
Fanka BB :)
obyJustys Igi zaczął chodzis jak miał 13 miesięcy czyli całkiem niedawno :-) a Olafek troszke młodszy.Zobaczysz że ruszy nagle i Cię zaskoczy tak jak NAs Igorek:-)
trzymam Cię za słowo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obyJustys Igi zaczął chodzis jak miał 13 miesięcy czyli całkiem niedawno :-) a Olafek troszke młodszy.Zobaczysz że ruszy nagle i Cię zaskoczy tak jak NAs Igorek:-)
Moja Gośka zapamiętale odkleja naklejki przyklejone przez siostrę w książeczkach... i przykleja je tam gdzie sama uważa za stosowne![]()
Moja Asia odkleja naklejki z szafy
Mała już ładnie się z nami porozumiewa. Wczoraj rano zeszła sama z kanapy, pokazała na półkę zebym zdjęła lalę, zdjęłam, potem pokazała na nasze łóżko że chce wejść, pomogłam jej, po czym lala poszła spaćAaaa jeszcze mleczkiem została nakarmiona przez Asiulę
Po domu przeważnie jeździ wózkiem z lalami
Na Julki kanapę wchodzi bez problemu, na naszą nie, bo jest wysoka ( A specjalnie kiedyś podwyższał), zejdzie z niej, ale nie ma szans by weszła.
I poszlo!!!
Alan sam dzis chodzil po mieszkaniu!!!
Jeszcze bardzo niepewnie, trzymajac raczki u gory, ale chodzil! chyba z pol godziny zasmiewajac sie z radosci! A na koniec byl mokry jak szczurek))
teraz czekam kiedy nauczy sie sam wstawac na srodku pokoju, bo narazie musi sie czegos trzymac![]()