reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Gratulacje :)

a powiem wam ze odkąd Paweł chodzi jest o wiele lzej :) bo ma zajecie i sam idzie wezmie co chce nie musze zgadywac :)

Kasiu mam to samo wrazenie! Oli odkad chodzi tez sam sie soba zajmuje, kiedys non stop musialam byc przy nim, a teraz lazi sobie gdzie chce, znajduje sobie coraz to nowsze i lepsze zabawy, zauwazylam, ze zmienil sie tez intelektualnie, potrafi juz naprawde inteligentnie sie bawic a wczesniej musialam mu co chwile wymyslac zabawy i zajmowac go naokraglo. No i nawet jedna drzemke moglismy odstawic co oznacza ze lepiej zasypia wieczorem, potrafi wsumie tylko na jednej drzemce caly dzien spedzic nie meczac mnie przy tym za bardzo ;-)

DZIEWCZYNY GRATULUJE WAM TAKICH ZDOLNYCH DZIECIACZKOW!!!! ciesze sie przeogromnie gdy ktores zrobi jakis postep, jakby to byly takze moje dzieci ;-)

reklama
skoro piszecie, że to taka ulga jak dziecko zacznie chodzić to i ja chcę :)))
Póki co Olaf staje przy wszystkim czym się da, ale nie puszcza się jeszcze, za wcześnie dla niego ;)

Mała przeszła pół pokoju hurra Ale jestem dumna :-)

mój synek dziś samodzielnie puścił się łóżka i sam podszedł do regału
wcześniej to go stawiałam przed sobą opartego o coś i szedł do mnie a teraz sam się odważył :)
zaczyna też pokazywać swoje niezadowolenie - robi mostek i głową nie nie

GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!

Moja ładnie stawiała 3-5 kroczków, a teraz nie chce :( woli jeździk w łapki i zasuwać :D

A no i pieska chyba mam w domu, bo jak jem to przychodzi , rączkami opiera się o moje kolana i otwiera japkę śmiesznie jęcząc :D

Gratulujemy chodzącym szkrabom :-) u nas 3 kroki za nami po czym stwierdził ze raczkowanie lepsze i za nic sie nie pusci :-) takze młody raczkuje w tempie błyskawicy, wspina sie po wszystkim i chodzi przy wszystkim do tego uwielbia chodzic po schodach - tutaj dla odmiany na nozkach trzymany za raczki...

reklama
Ha ha dzisiaj znowu kroczki stawia.Po 3-4 i oreintuje sie , ze cos jest nie tak i bęc :) najlepiej mobilizuje go piłka, która mam , czy tata trzymaja:)

Do góry