reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie krok po kroku

Dziewczyny, a mogę Was spytać o pierwszą miesiączkę po zabiegu? Ja 12.10 przez to przechodziłam, a przy wypisie straszyli ze taka obfita będzie…
A dla obecnych dużo dużo sił, aby szybko było po!
Podpinam się do pytania, mi dziś mija 8 dzień po szpitalu, bez zabiegu było. Zostało mi takie plamienie właściwie, nie wiem kiedy się skończy. I też się boję, że ta pierwsza @ to będzie potop😯

reklama
Dziewczyny, a mogę Was spytać o pierwszą miesiączkę po zabiegu? Ja 12.10 przez to przechodziłam, a przy wypisie straszyli ze taka obfita będzie…

Podpinam się do pytania, mi dziś mija 8 dzień po szpitalu, bez zabiegu było. Zostało mi takie plamienie właściwie, nie wiem kiedy się skończy. I też się boję, że ta pierwsza @ to będzie potop😯
Ja dostałam po 36 dniach, mi się miesiączka wydłuża, przed trwała 4dni, teraz 6-7 z tym że te ostatnie dni to takie plamienia, wcześniej takich nie miałam, przed używałam tamponów, teraz nie mogę, boli mnie w środku. Pierwsza miesiączka miałam trochę bolesna, dziwne kłócia miałam, przy drugiej tego nie było.

Ja dostałam po 36 dniach, mi się miesiączka wydłuża, przed trwała 4dni, teraz 6-7 z tym że te ostatnie dni to takie plamienia, wcześniej takich nie miałam, przed używałam tamponów, teraz nie mogę, boli mnie w środku. Pierwsza miesiączka miałam trochę bolesna, dziwne kłócia miałam, przy drugiej tego nie było.
Nie była wybitnie obfita, teraz trwa dłużej, ale jest mniej obfita i ta po zabiegu tez była mniej obfita

U mnie miesiączki pierwsze były bardziej obfite niż zwykle i dłuższe. Później już było ok.

U mnie tabletki mega szybko działają , ale lekarz trochę się zastanawia co się dzieje bo od 12 cały czas się że mnie mega leje , byłam w zabiegowce ale tak jest niby wszystko ok , jeśli do 22-23 dalej będę miała takie ilości to mówił że będą musieli mnie uspac i zobaczyć co się dzieje. Mam trochę stracha

U mnie tabletki mega szybko działają , ale lekarz trochę się zastanawia co się dzieje bo od 12 cały czas się że mnie mega leje , byłam w zabiegowce ale tak jest niby wszystko ok , jeśli do 22-23 dalej będę miała takie ilości to mówił że będą musieli mnie uspac i zobaczyć co się dzieje. Mam trochę stracha
Może lepiej żeby sprawdzili, duża utrata krwi nie jest dobra. Trzymaj się jakos😔

reklama
Do góry