reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie krok po kroku

Ja czekam na USG i informację, co dalej. W nocy mocno krwawiłam, teraz coraz mniej. Najważniejsze, że mój syn jakoś zniósł brak mamy. A Ty jak się trzymasz?
Jak się trzymasz kochana .
Ja czekam na wizytę i informacje co dalej.
Od nocy mam spokój , tzn tylko taki mocniejszy okres

reklama
Czekam na obchod i dalej na USG i co dalej to nie mam pojecia Całkowicie krwawić przestałam .
Dziwne jest te moje ciało , a znów brzuch zaczyna strasznie boleć i mega skurcze
Trzymajcie się Dziewczyny, wiem że łatwo nie jest. Jeśli w większości się oczyściłaś to myślę, że wypiszą Cię do domu.

U mnie porażka wczoraj mega krwawilam przez 12 godzin skrzepy i wgl masakra od nocy się trochę uspokoiło. A dziś na badaniu okazało się że prawie nic się nie oczyściło już mam dość.
Dostałam kolejne tabletki i kroplówki zarazz znów się zacznie powtórka normalnie leżę i ryczę Nie mam już siły

U mnie porażka wczoraj mega krwawilam przez 12 godzin skrzepy i wgl masakra od nocy się trochę uspokoiło. A dziś na badaniu okazało się że prawie nic się nie oczyściło już mam dość.
Dostałam kolejne tabletki i kroplówki zarazz znów się zacznie powtórka normalnie leżę i ryczę Nie mam już siły
Jeju biedna jesteś, tak mi Ciebie żal 😟
Nie wyobrażam sobie jak się musisz czuć psychicznie przechodząc znowu przez to samo…straszne

reklama
Do góry