reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienie krok po kroku

reklama
Ja jestem na sali już. Pół godziny temu dostałam 4 tabletki, teraz się leje że mnie strasznie , Na szczęście bólu zbytnio nie ma, tylko straszny dyskomfort w brzuchu odczuwam
współczuję, ze mnie też się lało tak bardzo ze przyklejałam dwie te najdłuższe podpaski, aż od początku pośladków aż po przód, najgorzej było przy wstawaniu.

Ja jestem na sali już. Pół godziny temu dostałam 4 tabletki, teraz się leje że mnie strasznie , Na szczęście bólu zbytnio nie ma, tylko straszny dyskomfort w brzuchu odczuwam
Jak juz zaczeło się krwawienie to jest szansa że pójdzie szybko. Wiemy wszystkie tutaj, że cała sytuacja to trauma ale masz motywację żeby wytrzymać.

Czy któraś jest z kujawsko-pomorskiego? Rozważam wypisanie się na własne żądanie. Od 12 czekam na podanie leku, nic się nie dzieje. Dziewczynie obok podano lek wczoraj, dziś druga dawka, jutro ewentualnie trzecia. Cyrk.

Czy któraś jest z kujawsko-pomorskiego? Rozważam wypisanie się na własne żądanie. Od 12 czekam na podanie leku, nic się nie dzieje. Dziewczynie obok podano lek wczoraj, dziś druga dawka, jutro ewentualnie trzecia. Cyrk.
No niestety co szpital to swoje przepisy. Nie upewniłaś się wcześniej jak działają?

reklama
Do góry