Podpinam się do pytania, mi dziś mija 8 dzień po szpitalu, bez zabiegu było. Zostało mi takie plamienie właściwie, nie wiem kiedy się skończy. I też się boję, że ta pierwsza @ to będzie potopDziewczyny, a mogę Was spytać o pierwszą miesiączkę po zabiegu? Ja 12.10 przez to przechodziłam, a przy wypisie straszyli ze taka obfita będzie…
A dla obecnych dużo dużo sił, aby szybko było po!
reklama
S
Szka
Gość
Dziewczyny, a mogę Was spytać o pierwszą miesiączkę po zabiegu? Ja 12.10 przez to przechodziłam, a przy wypisie straszyli ze taka obfita będzie…
Ja dostałam po 36 dniach, mi się miesiączka wydłuża, przed trwała 4dni, teraz 6-7 z tym że te ostatnie dni to takie plamienia, wcześniej takich nie miałam, przed używałam tamponów, teraz nie mogę, boli mnie w środku. Pierwsza miesiączka miałam trochę bolesna, dziwne kłócia miałam, przy drugiej tego nie było.Podpinam się do pytania, mi dziś mija 8 dzień po szpitalu, bez zabiegu było. Zostało mi takie plamienie właściwie, nie wiem kiedy się skończy. I też się boję, że ta pierwsza @ to będzie potop
S
Szka
Gość
Nie była wybitnie obfita, teraz trwa dłużej, ale jest mniej obfita i ta po zabiegu tez była mniej obfitaJa dostałam po 36 dniach, mi się miesiączka wydłuża, przed trwała 4dni, teraz 6-7 z tym że te ostatnie dni to takie plamienia, wcześniej takich nie miałam, przed używałam tamponów, teraz nie mogę, boli mnie w środku. Pierwsza miesiączka miałam trochę bolesna, dziwne kłócia miałam, przy drugiej tego nie było.
G
gość _199
Gość
Moja była taka sama tylko przyszła 28 dni po zabiegu, a zazwyczaj mam co 23 dni
Gondzi_a
Fanka BB :)
U mnie miesiączki pierwsze były bardziej obfite niż zwykle i dłuższe. Później już było ok.Dziewczyny, a mogę Was spytać o pierwszą miesiączkę po zabiegu? Ja 12.10 przez to przechodziłam, a przy wypisie straszyli ze taka obfita będzie…
Mayred91
U mnie tabletki mega szybko działają , ale lekarz trochę się zastanawia co się dzieje bo od 12 cały czas się że mnie mega leje , byłam w zabiegowce ale tak jest niby wszystko ok , jeśli do 22-23 dalej będę miała takie ilości to mówił że będą musieli mnie uspac i zobaczyć co się dzieje. Mam trochę stracha
Może lepiej żeby sprawdzili, duża utrata krwi nie jest dobra. Trzymaj się jakosU mnie tabletki mega szybko działają , ale lekarz trochę się zastanawia co się dzieje bo od 12 cały czas się że mnie mega leje , byłam w zabiegowce ale tak jest niby wszystko ok , jeśli do 22-23 dalej będę miała takie ilości to mówił że będą musieli mnie uspac i zobaczyć co się dzieje. Mam trochę stracha
Mamafasolki
Przytulam, ja też zaczęłam krwawić. Gdyby coś się działo, też mam to zgłosić, ale myślę że będzie ok. Przejdziemy przez to!!!!Tak wiem. Ale z widzę i czuję się pod bardzo dobrą opieką , że oni mi pomogą mimo wszystko
reklama
Mayred91
Jak się trzymasz kochana .
Ja czekam na wizytę i informacje co dalej.
Od nocy mam spokój , tzn tylko taki mocniejszy okres
Ja czekam na wizytę i informacje co dalej.
Od nocy mam spokój , tzn tylko taki mocniejszy okres
Przytulam, ja też zaczęłam krwawić. Gdyby coś się działo, też mam to zgłosić, ale myślę że będzie ok. Przejdziemy przez to!!!!