reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienie krok po kroku

Wielka szkoda, myślałam, że coś konkretnego robią...Wiesz, tylko obawiam się, że w papierach wymagane zgody są. Dużo osób, nie mamy jak zapewnić etc. Nawet nie o to mi chodzi, bo położne miłe i wspierające, ale brak informacji dołuje. Jest 19.30 . Właśnie wychodzę :)
No po prostu zła organizacja pracy i przepełniony oddział... To bardzo przykre, ale na szczęście wieczór spędzisz już z rodziną ❤️ bardzo się cieszę. U mnie sytuacja była koszmarna i skarga poszła konkretna. Wina leżała tylko i wyłącznie po stronie oddziału. Na moją "korzyść" działał czas a tak naprawdę te 7msc od poronienia i brak możliwości przebadania materiału, który pozostał.
Zresztą wiem, że świata jednym pismem nie zbawię, ale mam nadzieję, że uchronię chociaż jedną kobietę przed taka sytuacją a to już dużo 😊

reklama
#Mamafasolki ciesze sie ze juz do domu. Powodzenia trzymaj sie

dziewczyny ja właśnie jestem po zabiegu.
Lekarz zdecydował żeby go zrobić bo zbyt wiele plamie i skrzepów i wyniki w krwi trochę padły .
Także może i ja jutro do domu wyjdę .
Dobrze, że lekarz tak zdecydował a nie czekał aż się sama oczyścisz.
Obyś jutro wróciła do domu 😘

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za informacje, słowa wsparcia i możliwość odreagowania emocji. Jestem od wieczora w domu. Wypis ma przyjść pocztą, więc nawet nie mam zaleceń...

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za informacje, słowa wsparcia i możliwość odreagowania emocji. Jestem od wieczora w domu. Wypis ma przyjść pocztą, więc nawet nie mam zaleceń...
Powinnaś za 2 tygodnie iść do lekarza, on powiniem dać zielone światło na współżycie. Poza tym nie przemęczaj się poki będziesz krwawić. Ja krwawiłam bodajże tydzień, a potem już wróciłam do sportu.

Ja dziś wychodze do domu.
masz moje zalecenia zobacz co i jak może ci się przyda
Image%20(1).jpeg

reklama
Do góry