reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie krok po kroku

reklama
@Mayred91 jak się czujesz? Trzymasz się?

@Ness ja też chciałabym jak najszybciej wrócić do aktywności fizycznej, ale póki co jestem mega zmęczona. Myślę że to normalne, więc pewnie poczekam te 2-3 tygodnie i rozpocznę powoli.

Dziewczyny, ile brałyście wolnego? Ja planuję do końca listopada i zastanawiam się czy to wystarczy na jaki taki powrót do formy?

@Ness ja też chciałabym jak najszybciej wrócić do aktywności fizycznej, ale póki co jestem mega zmęczona. Myślę że to normalne, więc pewnie poczekam te 2-3 tygodnie i rozpocznę powoli.

Dziewczyny, ile brałyście wolnego? Ja planuję do końca listopada i zastanawiam się czy to wystarczy na jaki taki powrót do formy?
Ja dziś jadę po wypis ze szpitala więc się dowiem co i jak.
Położne na oddziale mówiły ze należy mi się wolnego Na regenerację conajmniej 6 tygodni.
Ale zobaczymy jak faktycznie będzie to wyglądało jak się będę czuła i wgl. Bo puki co to jestem mega zmęczona , brzuch zaczyna boleć jak siedzę czy pochodzę więcej niż toaleta- łóżko. No ale tak naprawdę to jest świeża sprawa więc zobaczymy.
A dziewczyny Mam pytanie ze z was leci/ leciało dużo czy troszkę.

Ja dziś jadę po wypis ze szpitala więc się dowiem co i jak.
Położne na oddziale mówiły ze należy mi się wolnego Na regenerację conajmniej 6 tygodni.
Ale zobaczymy jak faktycznie będzie to wyglądało jak się będę czuła i wgl. Bo puki co to jestem mega zmęczona , brzuch zaczyna boleć jak siedzę czy pochodzę więcej niż toaleta- łóżko. No ale tak naprawdę to jest świeża sprawa więc zobaczymy.
A dziewczyny Mam pytanie ze z was leci/ leciało dużo czy troszkę.
Ja też jestem bardzo zmęczona. Krwawię jak okres, dziś już trochę chyba mniej. Trzymaj się!

A odnośnie wolnego ja miałam 2 i pół tygodnia - od dowiedzeni się, że poroniłam. Od poniedziałku wracam do pracy ale pracuje 100% zdalnie i ja po prostu potrzebuje zająć czymś głowę, więc to jak wszystko - bardzo indywidualna kwestia.

reklama

W ostatniej ciąży skorzystał z urlopu macierzyńskiego a w poprzednich byłam 2-3 tygodnie na L4.

Do góry