reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienie krok po kroku

reklama
A czemu tak długo? Powiedz im wprost, że musisz jak najszybciej wracać do domu.
Powiedziałam, to lekarz się uśmiechnął i powiedział, że może szybko pójdzie. Wiesz, podobno wszystko szykuje się do poronienia. Ok, spróbujmy tabletkami, ale rozumiem, że jak nie działają to zabieg, a nie...

Leżę na sali w 5 osób bez łazienki. Żadna nie jest tu na poronienie. Głupia byłam, że przyjechałam . Trzeba było czekać w domu.

Powiedziałam, to lekarz się uśmiechnął i powiedział, że może szybko pójdzie. Wiesz, podobno wszystko szykuje się do poronienia. Ok, spróbujmy tabletkami, ale rozumiem, że jak nie działają to zabieg, a nie...

Leżę na sali w 5 osób bez łazienki. Żadna nie jest tu na poronienie. Głupia byłam, że przyjechałam . Trzeba było czekać w domu.
Znam to, ja byłam w sali 3 osobowej w 8 osób i dla mnie nie było nawet krzesła. Po wszystkim przewieziono mnie na salę gdzie wybudził mnie odgłos ktg ..
Zawsze możesz wypisać się na własne żądanie skoro wszystko się skłania ku poronieniu b

Ja jestem na sali już. Pół godziny temu dostałam 4 tabletki, teraz się leje że mnie strasznie , Na szczęście bólu zbytnio nie ma, tylko straszny dyskomfort w brzuchu odczuwam

To może nie będzie trwało to 3 dni.
U mnie też w jednym szpitalu było 6 kobiet w pokoju bez łazienki. W drugim szpitalu było nas 3.

reklama
Znam to, ja byłam w sali 3 osobowej w 8 osób i dla mnie nie było nawet krzesła. Po wszystkim przewieziono mnie na salę gdzie wybudził mnie odgłos ktg ..
Zawsze możesz wypisać się na własne żądanie skoro wszystko się skłania ku poronieniu b
Wiesz, tylko miało się zacząć, a nie zaczęło się, a ja chcę mieć już to za sobą.

Do góry