reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora sie przedstawic:-)

Cześć, Natalia 28lat ... pierwsza ciaza 11tydzien. Pól roku po ślubie. Z mezem w związku lat 13 :-) teraz w trakcie remontu naszego M :-)

reklama
Cześć dziewczyny;)Mam na imię Zuzia, prawie 28 lat i to moja druga ciąża (starsza córcia ma prawie 4 latka:)Jestem 6 lat po ślubie, do naszej rodzinki należy jeszcze biszkoptowa sunia, znaleziona przez nas prawie rok temu,a teraz czekamy jeszcze tylko na drugie maleństwo i rodzinka będzie w komplecie:)

Hej Dziewczyny :) Jestem Asia, mieszkam w woj. Opolskim, mam (jeszcze ;)) 26 lat i to mój pierwszy bąbel w brzuchu :) Obecnie 8tc i 4 dzień, termin na 27 września ale myślę, że ze wględu na cc nieco się przesunie :)

Pozdrawiam ;-)

Hej! Mam na imię Ola i mam 34 lata. To moja druga ciąża z nadciśnieniem. Mam piękną córeczkę, która ma już prawie 8 lat a teraz czekamy na nasze maleństwo :)

Czesc. Na imie mam Renata, w tym roku skoncze 30 lat. To moja 5 ciąza. mam dwóch synów, meza.Mieszkam na podlasiu.

Witajcie. Mieszkam sobie z moją rodzinką w woj. lubuskim. Pracowałam sobie spokojnie do czasu kiedy dowiedziałam się o fasolce. Zaraz potem doszliśmy z lekarzem do kompromisu, że dam pracodawcy trzy tygodnie na poszukanie i przeszkolenie zastępstwa bo moja pani doktor nalegała na wolne. Pracę miałam wymagająca i wyczerpującą, więc ja byłam jak najbardziej za, zwłaszcza że pierwszą ciąże miałam zagrożoną i od 6tc do końca cały czas leżałam. Teraz jestem pełna obaw i trudno jest mi się cieszyć, że na razie wszystko ok. Walczę z moim czarnowidztwem, a w domu towarzystwa dotrzymują mi dwie kotki. Byle do września :)

reklama
Do góry