reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora sie przedstawic:-)

Czesc witam wszystkie wrześniowe mamy. Mam na imię Kasia i czekam na 3 dziecko. Jestem w 13 tygodniu ciąży. Za tydzień mam amniopunkcje i strasznie się boję. Może któraś z Was ma już takie doświadczenie za sobą?

reklama
Witam wszystkie wrześniowe mamusie;-)

W tym roku kończę 30 lat i to jest moja druga ciąża (pierwsza zakończyła się bardzo szybko, gdyż okazała się ciążą pozamaciczną :-()z mężem jesteśmy po ślubie ponad 3 lata i tyle się staraliśmy o tą wymarzoną fasolkę.

Witam przyszłe mamy i pozdrawiam serdecznie!
Mam na imię Gosia, mam 32 lata (za miesiąc 33 lata). To nasze pierwsze dziecko, a jesteśmy po ślubie 7 lat. Mięliśmy szczęście, bo zaczęliśmy się starać w styczniu tego roku i jestem w ciąży. Mieszkamy obecnie w Katowicach.

Cześć Dziewczyny, miło do Was dołączyć, nazywam się Madzia (nik trochę mylny ale zaporzyczyłam od świnki morskiej bo wszystko co chciałam napisać było już zajęte :) W każdym razie rocznikowo mam lat 27, szczęśliwą mężatką od 2,5 roku, mamy świnkę morską, której imię już znacie :) dzięki niej przyzwyczajamy się do nocnych hałasów :) mieszkam w Katowicach.

Pozdrawiam serdecznie :)

Jestem Weronika :) rocznikiem 28 lat, miesiecznikowo keszcze 27. W czerwcu mój synek skonczy 2 latka :)
Mieszkam w centralnej Polsce. Niemężatka ;)

Dziewczyny jestem już na wątku chwilę a jakoś się nie wpisałam więc nadrabiam.
Jestem Gosia i mam 36 lat, mieszkam w Bielsku, mam 4 letniego kochanego synusia, jedno poronienie za sobą. Z mężem jesteśmy 6 lat po ślubie

Hej dziewczyny! Mam na imię Kinga pochodzę z woj. świętokrzyskiego i 11 września zostanę po raz pierwszy mamusią.
Już się nie możemy z mężem doczekać naszej kruszynki :-)

Witam kobietki :) Mam na imię Joanna i mam lat 24. Zapewne się trochę wyróżnię, ale nie mam męża :p Mam natomiast swojego własnego M od 4 lat ;) We wrześniu wspólnie powitamy na świecie nasze pierwsze dziecko. Pozdrawiam :)

reklama
Do góry