Cześć. Mam na imię Angelika i jestem nowa na tym forum. Od dawna pasjonuję się tematyką rozwoju dzieci. Najmłodsi są dla mnie niezwykli z ich nieskończonymi możliwościami. Chciałabym wiedzieć jak najwięcej na temat wychowania dzieci i swoją wiedzą dzielić się z innymi, stąd to forum. Mam nadzieję, że wspólnie poradzimy sobie z każdym problemem.
reklama
gosiunia1993
Zaangażowana w BB
Hej. Mam na imię Gosia i mam 22 lata. Jest to moja pierwsza ciąża. Mieszkam razem z narzeczonym w Kielcach. Na forum jestem od dziś i jeszcze nie wszystko ogarniam, ale myślę, że z czasem bedzie coraz lepiej
ursa89
Zaciekawiona BB
Hej Mam na imię Ula. Mam 25 lat. Jestem na 4 roku zootechniki. Mam hodowlę psów rasy samoyed Give me a Paw. Kynologia to moja ogromna pasja życiowa.
Byłam już dwukrotnie w ciąży, dwukrotnie straciłam moje fasolki w 7 tygodniu. Mam wielką nadzieję, że tym razem będzie lepiej.
Mieszkamy, z mężem, w malowniczej wiosce niedaleko Przelewic w zachodniopomorskim.
Byłam już dwukrotnie w ciąży, dwukrotnie straciłam moje fasolki w 7 tygodniu. Mam wielką nadzieję, że tym razem będzie lepiej.
Mieszkamy, z mężem, w malowniczej wiosce niedaleko Przelewic w zachodniopomorskim.
Cześć mam na imię Agnieszka, mam 32 lata, mieszkam w Gdańsku z mężem (zwanym Pysiem) oraz ośmiomiesięcznym synkiem (zwanym Małym Misiem). Niestety też mam za sobą poronienie w 2012 roku w 11tc. Zatem teraz trzecia ciąża - mam nadzieję, że będzie równie udana w skutkach jak druga
Termin porodu (wg wszelkich kalkulatorów i obliczeń) 23 wrzesień 2015
Termin porodu (wg wszelkich kalkulatorów i obliczeń) 23 wrzesień 2015
Cześć, mam na imię Magda, mam 23 lata, województwo lubelskie. Jestem prawie 4 miesiące po ślubie. Z mężem znamy się 9 lat a od 8 jesteśmy razem Jestem w 8 tygodniu pierwszej ciąży. Dziecko planowałam w późniejszym czasie ponieważ dopiero za rok kończę studia lecz wyszło jak wyszło Termin porodu lekarz wyznaczył mi na 1 września 2015
Witam,
Mam 41 lat i po 5 miesiącach starania pojawił się wczoraj pozytywny test. Termin teoretycznie 1-2 października, ale ponieważ poprzednie obie ciąże zakończyły się cesarkami, więc pewnie mnie ciachną we wrześniu. Dlatego postanowiłam dołączyć (poza tym październikowego jeszcze nie ma :-)).
Mam 41 lat i po 5 miesiącach starania pojawił się wczoraj pozytywny test. Termin teoretycznie 1-2 października, ale ponieważ poprzednie obie ciąże zakończyły się cesarkami, więc pewnie mnie ciachną we wrześniu. Dlatego postanowiłam dołączyć (poza tym październikowego jeszcze nie ma :-)).
Witam wszystkie dziewczyny Mam na imię Marta, w tym roku skończę 25 lat i to moja pierwsza ciąża. Z narzeczonym jesteśmy parą od prawie 7 lat a od prawie 3 po zaręczynach. Mieszkamy razem już 2 lata Mamy termin ślubu wyznaczony na 01.08.2015 ale troszkę go przyśpieszymy Jesteśmy bardzo szczęśliwi z naszego maleństwa które rośnie już od 7 tyg pozdrawiam
reklama
hej na imię mam Ania mam 28 lat jestem męzatką od 7 lat a od pół roku po raz drugi mężatką (cywilny, kościelny) mam 7 letnią córeczkę własnie dowiedziałam sie że ponownie jestem w ciąży w 5tyg