reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora sie przedstawic:-)

Cześć. Mam na imię Angelika i jestem nowa na tym forum. Od dawna pasjonuję się tematyką rozwoju dzieci. Najmłodsi są dla mnie niezwykli z ich nieskończonymi możliwościami. Chciałabym wiedzieć jak najwięcej na temat wychowania dzieci i swoją wiedzą dzielić się z innymi, stąd to forum. :) Mam nadzieję, że wspólnie poradzimy sobie z każdym problemem.

reklama
Hej. Mam na imię Gosia i mam 22 lata. Jest to moja pierwsza ciąża. Mieszkam razem z narzeczonym w Kielcach. Na forum jestem od dziś i jeszcze nie wszystko ogarniam, ale myślę, że z czasem bedzie coraz lepiej :happy:

Hej :) Mam na imię Ula. Mam 25 lat. Jestem na 4 roku zootechniki. Mam hodowlę psów rasy samoyed Give me a Paw. Kynologia to moja ogromna pasja życiowa.

Byłam już dwukrotnie w ciąży, dwukrotnie straciłam moje fasolki w 7 tygodniu. Mam wielką nadzieję, że tym razem będzie lepiej.

Mieszkamy, z mężem, w malowniczej wiosce niedaleko Przelewic w zachodniopomorskim.

Cześć! Jestem Kamila, mam 25 lat. Forum odwiedzam od 2och dni gdyż od tego czasu wiem o ciąży;) przynajmniej tak mi test pokazał;) mieszkam z narzeczonym w Siedlcach niedaleko Warszawy.
Pozdrawiam was!

Cześć :) mam na imię Agnieszka, mam 32 lata, mieszkam w Gdańsku z mężem (zwanym Pysiem) oraz ośmiomiesięcznym synkiem (zwanym Małym Misiem). Niestety też mam za sobą poronienie w 2012 roku w 11tc. Zatem teraz trzecia ciąża - mam nadzieję, że będzie równie udana w skutkach jak druga :)
Termin porodu (wg wszelkich kalkulatorów i obliczeń) 23 wrzesień 2015 :)

Cześć, mam na imię Magda, mam 23 lata, województwo lubelskie. Jestem prawie 4 miesiące po ślubie. Z mężem znamy się 9 lat a od 8 jesteśmy razem ;) Jestem w 8 tygodniu pierwszej ciąży. Dziecko planowałam w późniejszym czasie ponieważ dopiero za rok kończę studia lecz wyszło jak wyszło;) Termin porodu lekarz wyznaczył mi na 1 września 2015 :)

Witam,
Mam 41 lat i po 5 miesiącach starania pojawił się wczoraj pozytywny test. Termin teoretycznie 1-2 października, ale ponieważ poprzednie obie ciąże zakończyły się cesarkami, więc pewnie mnie ciachną we wrześniu. Dlatego postanowiłam dołączyć (poza tym październikowego jeszcze nie ma :-)).

Witam wszystkie dziewczyny:) Mam na imię Marta, w tym roku skończę 25 lat i to moja pierwsza ciąża. Z narzeczonym jesteśmy parą od prawie 7 lat a od prawie 3 po zaręczynach. Mieszkamy razem już 2 lata:) Mamy termin ślubu wyznaczony na 01.08.2015 ale troszkę go przyśpieszymy:) Jesteśmy bardzo szczęśliwi z naszego maleństwa które rośnie już od 7 tyg:):) pozdrawiam:):-D

reklama
hej :) na imię mam Ania mam 28 lat jestem męzatką od 7 lat a od pół roku po raz drugi mężatką :p (cywilny, kościelny) mam 7 letnią córeczkę własnie dowiedziałam sie że ponownie jestem w ciąży w 5tyg :)

Do góry