reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora sie przedstawic:-)

Przyszła kolej także na mnie :) Mam na imię Edyta, mam 28 lat i prawie 4 letnią córeczkę Marikę. Męża swego poznałam jak miałam 16 lat i od tego czasu jesteśmy razem :). Jesteśmy małżeństwem 6 lat. O pierwsze dziecko staraliśmy się nieco ponad rok, teraz poszło nam troszkę szybciej bo pół roku i mamy fasolkę!!!

reklama
Witajcie - Ania 35 lat ... Cud po 10 latach gdy po 4 invitro lekarze załamali ręce my ustawiliśmy plany na zycie we dwoje nieoczekiwanie pojawiły sie 2 krechy ;) jestesmy pełni obaw ale tez i nadziei

Witam wszystkie kobietki jestem Patrycja, mieszkam z mężem w Warszawie, w lipcu stuknie nam 4 rocznica ślubu a znamy sie prawie 10 lat, w ciąży jestem w 6 tygodniu, w środę mam pierwsze usg oraz mam dostać skierowanie na wszystkie badania. Dla męża nie ważna jet płeć dziecka ale ja nie ukrywam chciałabym małą księżniczkę Boję się o zdrowie maluszka ponieważ mam stwierdzoną nerwicę a pracuję w warunkach bardzo nerwowych gdie nie mam nawet przerwy na obiad Do usłyszenia

Mam na imię Ola, mam 28 lat i to moja pierwsza ciąża:). Mieszkam z narzeczonym, jesteśmy parą od 3 lat. Planowaliśmy ślub na wrzesień, ale w tej sytuacji imprezę trzeba będzie chyba przyspieszyć:D. Według OM jestem już w 9 tygodniu ciąży i mam nadzieję, że ciąża będzie nudna i spokojna, a tegoroczne lato wyjątkowo chłodne i tego samego życzę Wam wszystkim:-)

Hej. Mam na imię Ania. Mam 29 lat. Od 4 lat jestem mężatką. O dziecko staramy się ok. 1,5-2 lat z drobnymi przerwami. nie mamy jeszcze dzieci. 19 stycznia zobaczyłam dwie kreski.

Hej, tu daga. Podobnie jak poprzedniczka długo staraliśmy sie z mężem o dziecko. Jestem w 6 tyg i strasznie sie martwię. Na co dzień pracuje w przedszkolu:) pozdrawiam

Cześć jestem Magda, mam 30 lat. Od 7 lat jestem mężatką i mam 5 letniego synka. Rok temu poroniłam. Teraz mam termin na 4 września

Hej:-) Mam 35 lat ;jestem mamą 2 dzieci(6 i 10 lat) a teraz czekam na 3 pociechę:-) termin mam na 7 wrzesnia...Pozdrawiam

Dzień dobry, mam 33 lata, 3-letniego synka, kochanego męża, i kilka aniołków w niebie, które mam nadzieję, będą czuwały, żeby wszystko było tym razem w porządku.

reklama
Witam wszystkie mamy :). Mam na imię Monika, we wrześniu stuknie mi 27 lat:). Pochodzę w woj. lubelskiego. To moja pierwsza ciąża <3. Pozdrawiam :)

Do góry