reklama
Selerowa
Fanka BB :)
Termin mam na 2 lutego Imienia dla Młodego jeszcze nie wybraliśmy, bo za dużo mamy pomysłów - córka chce Błażeja, Mężon Kacpra, a ja Filipa, Nikodema albo Mikołaja. Z każdym dniem bardziej pochylamy się nad Mikołajem.
Nie mogę dodać suwaczka coś mi komp szwankuje i co chwila wywala
Nie mogę dodać suwaczka coś mi komp szwankuje i co chwila wywala
Ostatnia edycja:
Witaj Jola w naszym gronie ,ktorego konkretnie masz termin?Witam
Mam na imię Jola, do tego 39 lat, mężona na stanie i córkę - 6 letnią Maję. Na początku lutego zostanę mamą chłopca. Przyjmiecie mnie do swojego grona?
sylwia781122
witajcie dziewczyny:-)
edda89
Joasia_1986
Cześć Dziewczyny :-)
Postanowiłam dziś do Was dołączyć, bo lepiej późno niż wcale i bardzo żałuję, że nie przyszło mi do głowy wcześniej poszukać kogoś z kim będzie mi łatwiej przeżywać ten czas ;-)
Pochodzę z Jarosławia, ale już zadomowiłam się na stałe w Rzeszowie :-)
Planowany termin porodu z wizyty na wizytę wacha się między 11 a 14.02. W każdym razie pan doktor uważa, że na pewno urodzę w pierwszej połowie lutego
Postanowiłam dziś do Was dołączyć, bo lepiej późno niż wcale i bardzo żałuję, że nie przyszło mi do głowy wcześniej poszukać kogoś z kim będzie mi łatwiej przeżywać ten czas ;-)
Pochodzę z Jarosławia, ale już zadomowiłam się na stałe w Rzeszowie :-)
Planowany termin porodu z wizyty na wizytę wacha się między 11 a 14.02. W każdym razie pan doktor uważa, że na pewno urodzę w pierwszej połowie lutego
Karolina1987W
Witajcie dziewczyny
reklama