reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Byłam dziś w szpitalu dziewczyny . Mam iść jutro na betę i za tydzień na kontrolę

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1642346675436_6888501230169214769.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1642346675436_6888501230169214769.jpeg
    265,1 KB · Wyświetleń: 239
reklama
Byłam dziś w szpitalu dziewczyny . Mam iść jutro na betę i za tydzień na kontrolę
Pytanie też jest co da Ci jednorazowy wynik bety? Zupełnie nic. No chyba, że planujesz zbadać ją po 48h żeby sprawdzić co się z nią dzieje.

Edit. Doczytałam ostatni punkt z zaleceń 😉

@EWELISIA 19 Czemu nie wpisali Ci dwóch ciąż?

Jak dla mnie zalecenie o badaniu teraz hcg jest zaleceniem z braku innych pomysłów. Osobiście bym nie robiła tylko czekała tydzień na USG. Proponowali Ci hospitalizację? Dostałaś od swojego lekarza skierowania na badania toksoplazmozy, cytomegalii, różyczki itp.?

Jak dla mnie zalecenie o badaniu teraz hcg jest zaleceniem z braku innych pomysłów. Osobiście bym nie robiła tylko czekała tydzień na USG. Proponowali Ci hospitalizację? Dostałaś od swojego lekarza skierowania na badania toksoplazmozy, cytomegalii, różyczki itp.?
Ja miałam zalecenie zbadania dwa razy i był spadek. Myślę że badanie raz jest bez sensu, dwukrotnie już jakiś sens ma. Nie wiem czemu, ale z uwagi na to, że właśnie był ten spadek lekarka powiedziała, że nie muszę czekać, że tutaj na pewno wiadomo co się dzieje.

Dostałam inne badania także . Mówiłam o innych ciążach zapisała tylko ostania . HCG mam sprawdzić czy jest prawidłowe

Dostałam inne badania także . Mówiłam o innych ciążach zapisała tylko ostania . HCG mam sprawdzić czy jest prawidłowe
Olala to co mówiłaś. Wpisała Ci, że jesteś w ciąży nr 2. Jakbyś kiedyś chciała się starać o badania, to tego wypisu nie pokazuj, bo on podważa Twoją historię o 3 poronieniach.

Olala to co mówiłaś. Wpisała Ci, że jesteś w ciąży nr 2. Jakbyś kiedyś chciała się starać o badania, to tego wypisu nie pokazuj, bo on podważa Twoją historię o 3 poronieniach.
No właśnie nie wiem dlaczego mi wpisała . Jakby nie uznawała tamtych ciąż wgl

reklama
Jedno hcg nic Ci nie da. Nie ma go do czego odnieść, skoro poprzednie z końca grudnia.

Pierwszy raz spotkałam się z taka praktyką, żeby tak wpisywać ciążę. Pozostałe poronienia masz jakoś udokumentowane? Po 3 należy Ci się diagnostyka na NFZ.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry