reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Myślę że już się nie odezwie...
Mam wrażenie że poczuła się urażona 🤔
Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża

Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża
Jeśli ciąża jest żywa to na pewno jej nie usuną, nie musisz się tym martwić. Zresztą zawsze konsultacja w takiej sytuacji jest z minimum jeszcze jednym lekarzem.
Odpoczywaj i daj znać jutro jak tam sytuacja u ciebie.

Lekarz jutro Ci powie jaki jest jego ogląd sytuacji.

Jeśli jutro okaże się, że ciąża jest martwa i lekarze nie będą chcieli Ci podać tabletek lub wykonać łyżeczkowania to odezwij się do mnie.
Pomogę Ci

O jak miło że odezwałaś się ,
Koniecznie daj znać po wizycie,bo seriooo każdej zapadłaś w pamięci i myślę że każda myśli co u ciebie.Ja zaglądałam tutaj z nadzieją że coś napiszesz.

Dziś czuje się źle . Mam gorączkę wzięłam już paracetamol i dzownilam do lekarza kazał czekać do jutrzejszej wizyty . Zaczynają robić mi się lekko fioletowe paznokcie od dołu . Mi właśnie lekarka powiedziała że martw ciążę musi uznać min 2 lekarzy a i to nie daje gwarancji że wykonają aborcję . Bo teraz się boją sądów i tłumaczenia się . To wprost zapytałam czy muszę mieć zakażenie organizmu a ona że tak bo bez zagrożenia nie rusza

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643118085989_6891736760536287758.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643118085989_6891736760536287758.jpeg
    186,9 KB · Wyświetleń: 166
  • USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117583599_6891734653359850017.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117583599_6891734653359850017.jpeg
    271,6 KB · Wyświetleń: 169
  • USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117812030_6891735611469139272.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117812030_6891735611469139272.jpeg
    333,1 KB · Wyświetleń: 172
Dziś czuje się źle . Mam gorączkę wzięłam już paracetamol i dzownilam do lekarza kazał czekać do jutrzejszej wizyty . Zaczynają robić mi się lekko fioletowe paznokcie od dołu . Mi właśnie lekarka powiedziała że martw ciążę musi uznać min 2 lekarzy a i to nie daje gwarancji że wykonają aborcję . Bo teraz się boją sądów i tłumaczenia się . To wprost zapytałam czy muszę mieć zakażenie organizmu a ona że tak bo bez zagrożenia nie rusza
NA IZBE PRZYJĘĆ POWINNAŚ JECHAĆ I TO JAK NAJSZYBCIEJ !! PAMIĘTAJ,ŻE TO CHODZI O TWOJE ŻYCIE DZIEWCZYNO !!!

Jedz na izbę przyjęć. Jeśli odmówią Ci przyjęcia napisz do mnie.
Owszem martwą ciążę potwierdza dwóch lekarzy, ale w szpitalu to żaden problem

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry