reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Myślę że już się nie odezwie...
Mam wrażenie że poczuła się urażona 🤔
Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża

Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża
Jeśli ciąża jest żywa to na pewno jej nie usuną, nie musisz się tym martwić. Zresztą zawsze konsultacja w takiej sytuacji jest z minimum jeszcze jednym lekarzem.
Odpoczywaj i daj znać jutro jak tam sytuacja u ciebie.

Lekarz jutro Ci powie jaki jest jego ogląd sytuacji.

Jeśli jutro okaże się, że ciąża jest martwa i lekarze nie będą chcieli Ci podać tabletek lub wykonać łyżeczkowania to odezwij się do mnie.
Pomogę Ci

O jak miło że odezwałaś się ,
Koniecznie daj znać po wizycie,bo seriooo każdej zapadłaś w pamięci i myślę że każda myśli co u ciebie.Ja zaglądałam tutaj z nadzieją że coś napiszesz.

Dziś czuje się źle . Mam gorączkę wzięłam już paracetamol i dzownilam do lekarza kazał czekać do jutrzejszej wizyty . Zaczynają robić mi się lekko fioletowe paznokcie od dołu . Mi właśnie lekarka powiedziała że martw ciążę musi uznać min 2 lekarzy a i to nie daje gwarancji że wykonają aborcję . Bo teraz się boją sądów i tłumaczenia się . To wprost zapytałam czy muszę mieć zakażenie organizmu a ona że tak bo bez zagrożenia nie rusza

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643118085989_6891736760536287758.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643118085989_6891736760536287758.jpeg
    186,9 KB · Wyświetleń: 157
  • USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117583599_6891734653359850017.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117583599_6891734653359850017.jpeg
    271,6 KB · Wyświetleń: 161
  • USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117812030_6891735611469139272.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643117812030_6891735611469139272.jpeg
    333,1 KB · Wyświetleń: 164
Dziś czuje się źle . Mam gorączkę wzięłam już paracetamol i dzownilam do lekarza kazał czekać do jutrzejszej wizyty . Zaczynają robić mi się lekko fioletowe paznokcie od dołu . Mi właśnie lekarka powiedziała że martw ciążę musi uznać min 2 lekarzy a i to nie daje gwarancji że wykonają aborcję . Bo teraz się boją sądów i tłumaczenia się . To wprost zapytałam czy muszę mieć zakażenie organizmu a ona że tak bo bez zagrożenia nie rusza
NA IZBE PRZYJĘĆ POWINNAŚ JECHAĆ I TO JAK NAJSZYBCIEJ !! PAMIĘTAJ,ŻE TO CHODZI O TWOJE ŻYCIE DZIEWCZYNO !!!

Jedz na izbę przyjęć. Jeśli odmówią Ci przyjęcia napisz do mnie.
Owszem martwą ciążę potwierdza dwóch lekarzy, ale w szpitalu to żaden problem

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry