Myślę że już się nie odezwie...@EWELISIA 19 jak u Ciebie?
Mam wrażenie że poczuła się urażona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że już się nie odezwie...@EWELISIA 19 jak u Ciebie?
Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzebyMyślę że już się nie odezwie...
Mam wrażenie że poczuła się urażona
Jeśli ciąża jest żywa to na pewno jej nie usuną, nie musisz się tym martwić. Zresztą zawsze konsultacja w takiej sytuacji jest z minimum jeszcze jednym lekarzem.Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża
Lekarz jutro Ci powie jaki jest jego ogląd sytuacji.Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża
O jak miło że odezwałaś się ,Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
NA IZBE PRZYJĘĆ POWINNAŚ JECHAĆ I TO JAK NAJSZYBCIEJ !! PAMIĘTAJ,ŻE TO CHODZI O TWOJE ŻYCIE DZIEWCZYNO !!!Dziś czuje się źle . Mam gorączkę wzięłam już paracetamol i dzownilam do lekarza kazał czekać do jutrzejszej wizyty . Zaczynają robić mi się lekko fioletowe paznokcie od dołu . Mi właśnie lekarka powiedziała że martw ciążę musi uznać min 2 lekarzy a i to nie daje gwarancji że wykonają aborcję . Bo teraz się boją sądów i tłumaczenia się . To wprost zapytałam czy muszę mieć zakażenie organizmu a ona że tak bo bez zagrożenia nie rusza