reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomniejszamy się :)

Dziewczyny ja was czytam i czarna rozpacz przede mną. A na złość wielkie lustro mam w sypialni wiec nawet nie ma jaki udawać ze się nie widzi :-D
Jak szłam rodzić to miałam UWAGA 99kg!!! ( jeszcze 1kg i była by pełniutka setuchna) Ile mi zostało po poradzie nie wiem. :confused2: Bo wagi w domu brak a w szpitalu nie zważyli. Przed ciążą miałam 74kg ( wiec do malutkich nie należę) Ale teraz dużo mam ciała. Nie mieszczę się w żadne swoje rzeczy sprzed ciąży i nawet nie próbuje. Bo chodzę w portkach ciążowych ( co nosiłam w 6 miesiącu). Z 12kg mam na w zapasie teraz pewnie jak nic :zawstydzona/y::-( I jak ja mam to zgubić ?:no::szok: Załamka :no::-:)no::-(

reklama
U mnie już waga wróciła do tej sprzed ciąży i wszystko ze mnie spada. Zaczynam się bać, że chudnę za bardzo - młody chyba zżera mnie razem z mlekiem - w niecałe 2 tygodnie poszło 8 kg i spada dalej

mi do wagi sprzed ciazy pozostalo 4 kg:tak: od soboty spadlo 2,8 kg:tak: mysle, ze jak zaczniemy wychodzic na spacery to szybko spadnie, a moja przyssaweczka wyciagnie je, bo 6.06 mam komunie chrzesnicy i chcialabym wygladac jak czlowiek i kupic sobie jakas super ekstra sukienke z tej okazji:tak:

U mnie zaraz po porodzie zostało 3 kg do zrzucenia. Teraz w sumie nie wiem ile ważę, ale weszłam już w swoje spodnie z przed ciąży i jeszcze w niektórych jest luz ;-)

ja niby dużo nie przytyłam w ciązy ale teraz po dzis zmierzyłam ulubioną spódnice i nie dopiełam sie...wiec patrze bacznie na wagę i obserwuje sie zobaczymy na dniach

a swoją drogą fajnie rodzic w kwietniu
ale z drugiej strony te wciete talie otaczające mnie na spcerze z wózkiem są frustrujące;-) ech... dołaczam do was z dbaniem o wage

a u mnie jak po wyjściu ze szpitala tydzien temu zostało +8, tak sie cholerstwo trzyma. NIe mam się w co ubrać!!!:szok::angry::szok::angry:

nesa lacze sie w bolu. Wczoraj zakupilam gacie, no szlag mnie trafi, bo nosilam 34/36, a teraz musialam kupic 40:wściekła/y: new yorker wypuscil gatki z wszytymi gumami po bokach plus dosc sporo szerszych bluzek, ale kurna wszystkie moje ulubione gacie wyladuja na razie w pudlach...grrrr

reklama
no to się będziemy dopingować, żeby nam te nasze 34/36 szybko wróciły :-)
na pewno jakoś nam się uda!

Do góry