reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomniejszamy się :)

A ja dzis przezylam mile zaskoczenie - strasznie mnie przez caly tydzien bolalo spojenie i miednica, tak ze normalnie chodzic nie moglam. I okazalo sie chyba ze sie zeszlo bo dzis ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu swobodnie weszlam w wiekszosc moich spodni 36 sprzed ciazy. 2 tyg temu cisnely mnie na biodrach a dzis mimo ze kilogramow nic a nic nie ubylo przez te 2 tyg to dopielam sie na luzie :)) Jestem baardzo szczesliwa. A ze jeszcze te kilogramy zostaly to trudno - nie zamierzam wariowac, glodzic sie i szalec z cwiczeniami - powoli samo sie unormuje. Zreszta moj maz na maxa teraz zadowolony bo mu sie podoba :)
CO do brzucha nie zwisa ale jeszcze leciutko wystaje ale mam nadziee ze sie jeszcze troche wchlonie. Cała ciaze smarowalam sie Foliacti z Pharmaceris, teraz Postnalatal z tej samej serii, a na biust i w ciazy i teraz Bustfirm tez z tej serii. Rozstepow zero a skora calkiem jedrna.

reklama
Wszystkie się pomniejszacie, a u mnie stanęło w miejscu. Do wagi wyjściowej zostalo jeszcze 6 kg, ale od 2 tygodni waga stanęła :-( (ja tak nie chcę). W dodatku biodra tak mi sie rozeszły w ciąży, że nie mogę się zmiescić w zadne moje spadnie sprzed ciąży:wściekła/y:. A żeby tego bylo mało cały czas ciągnie mnie do słodkiego:zawstydzona/y:. Chyba muszę sie bardziej zmotywowac i wziać się za siebie na dobre. W koncu zawsze fajniej być mamą z dobrym samopoczuiem, a nie myśleć ile to jeszcze do zgubienia zostało.

Famme mnie gin pozwolil po 8 tygodniach od porodu, stwierdziwszy, ze sie wszystko ladnie zagoilo. Wczesniej mowil, ze co najmniej 3 mce, ale mialo to zalezec od tempa gojenia sie. Najlepiej zapytaj lekarza;-)

ja przez ostatnie 3 tygodnie zrzuciłam 1 kg :-p tempo zawrotne nie ma co :laugh2: nadal 6 kg na + :zawstydzona/y: moje złośliwe przedciążowe spodnie nadal nie chcą się na mnie zapiąć :sorry:

reklama
Do góry