aneczka1526
Fanka BB :)
nie mamusiu nic nie biore, nigdy nie bralam tabletek i jakos nie mam przekonania ani checi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziwne mamusia, ja pytałam mojej gin to powiedziała, żeby przy pierwszym okresie tylko ni używać wiec teraz ju mogę...ja juz sama nie wiem czy to taki bardzo malo obfity okres czy to plamienie od tabletek ale boli bardziej niz na okre tak karmie piersia tylko wiec mam teraz zdziwko spodziewalam sie pozniej, a tamponow gin powiedzial bym lepiej przez kilka okresow nie używała
ja miałam pierwszy po 8,5 tygodnia od porodu,nic mnie nie bolało, i był taki bardzo standardowy, pewnie dlatego drugi dwa tygodnie później dostałam i był dość obfity i długo trwał, a od dzis mam trzeci okres po kolejnych 3 tygodniach..taki nieregularny, ze hej, nie wiedziałam jak liczyć te dni na kolejny okres przez ten pierwszy i szybko zaraz drugi, bo moja gin powiedziała, ze to może nie być drugi okres tylko oczyszczanie sie jeszcze macicy....mamusia może to faktycznie tylko plamienie bo jak czytałam po necie to dziewczyny w większości przypadków pisały że pierwszy okres po porodzie jest długi, obfity i bolesny (super już się nie mogę doczekać....), wiadomo że nie ma reguły ale dużo było takich wypowiedzi...