reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Połóg

ja tez pewnie na dniach dostane :D wg mojej gin to ten tydzien lub przyszły ;-) a bol podbrzusza i psm juz jest ohh... msuze sie pilnowac zeby nie krzyczec na moich chłopakow bo wszystko mnie denerwuje.. :)

reklama
ironia a z kad te przypuszczenia ze @ dostaniesz : Confused: robila ci usg : Confused:
ciekawe kiedy ja dostane @..... kurde....

tak robila mi usg i mowila ze endometrium ma juz 8mm i wg niej niedlugo bedzie okres :-) ponoc w jajnikach nie ma jeszcze jajeczek ale to tez normalne :) dla mnie moglo by ich tam nie byc przez dłuzszy czas :p

no ja chyba wczoraj dostałam, ale jakaś skąpa jest, myślałam, że się trochę uwolnię od tych wkładek i podpasek ale niestety, jeszcze nie skończyłam plamić a tu już okres :wściekła/y:

Chyba ja też wczoraj dostałam chociaz karmię piersią bo wszystko było już cacy a tutaj nagle ta krew... troche sie wystraszyłam, nic mnie nie boli więc chyba to to. Pewnie z pare dni poplami, dobrze ze we wtorek mam wizyte u gina

Madzioolka to ja właśnie tak samo miałam, wydawało mi się, że okres dostałam 5 tygodni po cc, ale to nie możliwe bo karmię tylko piersią. Miałam 2 dni takie mało krwiste plamienie i całkowicie mi wszystko znikło. Tak jakby na koniec połogu wszystko się wyczyściło.
No właśnie u mnie to też dwa dni trwa, a raczej trwało bo dziś póki co ani śladu... dziwne to...

reklama
ja przy pierwszej ciąży okres dostałam dopiero po pół roku jak skończyłam karmić piersią. teraz już Mała jest na butli wiec zobaczymy kiedy okres przybędzie:-D

Do góry