Ivona83
Fanka BB :)
Ja piję herbatę z kopru włoskiego kupioną w aptece oraz herbatkę hipp dla kobiet karmiących i jak narazie nie mamu dużego problemu z kolkami i mała spokojnie ssie pierś tylko czasami sie pręży jak idzie kupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziolka i czego sie dowiedziałas? Pytam rowniez z wlansej ciekawosci bo mam praktycznie takie same odczucia, najbardziej boli mnie nad cieciem, brzuch jest bardzo wrazliwy, tak że nie moge sie nawet leciutko dotknąć, do tego jakos swędzi. w miejscu ciecia nie boli, najgorzej własnie nad cieciem, brzuch jest twardy w srodku to chyba jeszcze macica sie obkurcza. ja mam jeszcze tego krwiaka cholernego wiec to on dodatkowo daje mi popalic bo skróa dodatkowo ciągnie. Jak siedze albo leze to nie jest źle, ale jak chodze to juz kolorowo nie jest najlepiej jak lekko podtrzymuje brzuszek, ktory jeszcze troche odstaje. Zastanawiam sie od kiedy mozna zaczac nosic jakies pasy po cc?A mnie coraz bardziej boli skóra tak ok 3 cm nad blizną ale tylko z lewej strony, jest tak wrażliwa że aktualnie uraża mnie nawet nieopinająca bluzka... wcześniej to bagatelizowałam bo nie było to zbyt uciążliwe no i tłumaczyłam sobie że jakby nie było miałam operację więc to normalne że coś pobolewa ale doskwiera coraz bardziej i zaczynam się zastanawiać czy wszystko jest ok...
No bo rana na skórze wygoiła się już prawie całkowicie ale może w środku dzieje się coś niedobrego?...
Wiecie może czy jak tną to w jednej płąszczyśnie w dół, czyli że wszystkie powłoki brzuszne są przecięte na tej samej wysokości? czy to możliwe żebym cięcia wewnętrzne miała 3 cm wyżej niż cięcie na skórze???
no siostra mi o niej wspominała.działa? chociaż małej nic nie dolega na razie tfu tfu,ale też na kupę się pręzyJa piję herbatę z kopru włoskiego kupioną w aptece oraz herbatkę hipp dla kobiet karmiących i jak narazie nie mamu dużego problemu z kolkami i mała spokojnie ssie pierś tylko czasami sie pręży jak idzie kupa
u mnie tez prawie całkowity brak czucia nad blizną, ale gownie z prawej strony, dziwne uczucie, jakby nie moja skóra, z drugiej jednak strony skora jest tu bardzo wrazliwa, i niby czucia brak, a jednak wrazliwosc ogromna i tak jak pisałam wczesniej wszystko mnie uraża. DZiwne odczucia. Skora tez mi wisi i zrobil mi sie taki jakby wałek, wyglada to tak jakbym miala dwa ciecia. Wydaje i sie ze ten wałek jest spowodowany tym krwiakiem, ktory sie jeszcze nie wchłonąłAaga, Madziolka...ja z kolei nad blizną nie mam czucia prawie wcale i skóra mi tak dziwnie wisi nad tą blizną :-(. Pytalam lekarza o ten brak czucia i powiedział, że to bardzo długo będzie wracalo do normy, nawet ponad pół roku.
A jak to u Was wygląda?