reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Połóg

reklama
Doggi moze jak ktos malo mleka na coidzien pija to dziala, ja mleko na codzien pochlaniam od zawsze lubialam wiec na mnie nie dziala ;-)
za to moj tato wystarczy ze dwa lyki wezmie i juz goni do wc hehehee ;-)

Larvunia ja polecam herbatke dla niemowlat, ja mam z Hipp od pierwszego tygodnia. Ja robie sobie dosc mocna jak mam problemy z zoladkiem (zwykle mnie "goni" po niej i zoladek sie oczyszcza), moja ciocia byla u mnie przez tydzien i nie mogla sie wyproznic, po herbatce przesiedziala godzine w klopie :-D

hmm a czy jak ja bym piła te herbatki na brzuszek dla dzieci to w mleku jakos by to przenikło do małego? nie chce mu dawac herbatek jeszcze ale on tak strasznie sie prezy przy pierdzioszkach i sie wkurza strasznie ...

reklama
Do góry