reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

felidae -ja lubię się pakować :-p wręcz uwielbiam :tak: sama myśl, że gdzieś wyruszam mnie tak pewnie uskrzydla

rox -ja wole pocierpieć i iść na nfz :-p a co miałaś robione?

u nas szaro-buro, nie mam dzisiaj zbytnio humoru ani chęci na nic...
ubiore małego i pewnie na kaczki zaraz pójdziemy :sorry:

reklama
umi, jak znajomy to kiedyś na fb wygrzebał to jeszcze zanim obejrzeliśmy stwierdziliśmy że tak, na pewno wszyscy jesteśmy szatanistami:evil::-D

jak mi się nic nie chce!!

UMI - to ostatnio u Majewskiego było :-p masakra :-p

Kurde nie nadrobię bo mam lenia :dry: posprzątałam kuchnie i nie mam siły na resztę :dry: niech mnie ktoś w tyłek kopnie ! :-p :-D

O NAJA widzę że mamy podobny problem :-D :-p

ASHEARA - ja jak ostatnio na kaczki poszłam to myślałam że mnie komary zjedzą :no: wrzuciłam ten chleb w całych kromkach już później i uciekałam :-D :-p

femme a ja nie oglądam TVNU:-D no chyba ze Wojewódzki a jakis fajny temat, a Majewskiego nie znoszę, hihi zacofana jestem:-p ale tak w ogóle to ja dziś w jaskrawy czarny kolor sie ubrałam:-D
Naja tak jak powyzej ja mocno zacofana jestem:-D ale jeszcze takich bredni to nie słyszałam:-p
Felidae:szok: Pierwszy raz? to do tego czasu miał długie czy sama mu ścinałaś?
justyś powodzenia w odchudzaniu:-)
rox wie co czujesz... ja tez na dzwiek słowa dentysta dotawała gesiej skórki i rozstroju żołądka... Przeszło mi juz bo w gimnazjum poszła do genialnej pani stomatolog:-) droga była jak nie wiem, ale nie załuje

o, to wspólnych cech tu widzę wiele:-D femme, jak znajdziesz sposób na lenistwo podziel się;-)

umi, tvn też nie oglądam, w ogóle tv malutko, majewskiego nie trawię, wojewódzki mnie irytuje;-) i zacofana jestem na maxa, do tego siedzę w czarnych ciuchach też teraz i słucham szatańskiej muzyki:evil:

naja ja z Tv oglądam hm Polsat news rano i to nie zawsze:-D no i "Pierwszą miłosć" bo mój T. to namietnie oglada, a potem to ewentualnie spojrzę, bo u nas tv musi chodzić

ja w ciągu dnia nic, słucham trójki. a jak młody pójdzie spać to juz jakieś history, discovery, national geografic. czasem tvn style lub jakis film. z seriali oglądam za to jeden namiętnie - Tudorów. genialny. niedawno skończył się 4 sezon na hbo, teraz leci drugi chyba na polsat cafe. cudeńko, i jedna z moich ukochanych epok.

Pierwszy tara u fryzjera umi2, Tak to go zawsze jakoś przycięłam, ale teraz mu tak urosły, że czarno to widziałam :-)
Wyjazdy to ja lubię, ale nie lubię niepewnych sytuacji i boję się trochę o to czy PKP sprosta :-) i dowiezie nas na czas :-) Oczami wyobraźni już sie widzę na plaży :-) nawet deszczowej haha

Naja ja wole polską historię jakoś, a z zagranicy bliżej mi w sumie do Francji, ale Anglia tez miała ciekawe losy:-p ale wiem o jakim serialu mówisz, jest świetny oglądałam aż 2 odcinki, bo niestety mój T. nie cierpi takich filmów:-p
edit
Felidae ja przestałam obcinac mojego syna w wieku około 8-10 miesiecy bo juz było widac na jego włosietach jakie mu matka schody wycina:-D

reklama
umi, dlatego lubię być sama:-D choć jak z kimś byłam to chyba pod względem muzyki, książek i filmów nigdy nie mieliśmy odmiennych zdań.

dziecka nawet do fryzjera nie prowadzam, młody zapuszcza i słyszeć nie chce o obcinaniu, i dobrze. najwyżej postrzyżyny mu zrobię, ale nie wiem, czy w tym roku, czy następnym. bo to już czas.

Do góry