reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

no od rana sie wpisuje i ciągle coś

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;-) pociechy z naszych jedynaczków :-)

ja zrobiłam sobie prezent i zaprowadziłam mojego kawalera do fryzjera ( pierwszy raz) jakoś dało rade ale było ciężko. Po obietnicach, że na pewno nie maszynką usiadł i wysiedział kilka minut. dobrze, że pani zdążyła ogarnąć tą jego czuprynę :-) i odpadł mi stres, że go "obchrympole" i będzie ludzi straszył :-)

siedzę i patrze na stosy popranych rzeczy i nie wiem czego brać więcej czy ciepłych czy letnich :-) jakoś 20 stopni nie wydaje mi się być upałem przy nadmorskim wietrze :-/

reklama
FELIDAE - czemu ty masz taki skąplikowany nick :-p ... u nas jest chłodno (mieszkam nad morzem ) wiatr okropny :dry: ale dzisiaj już było cieplej niż wczoraj i tak się zmienia na coraz lepiej więc nie wiadomo może jutro już będzie upał a kiedy się wybierasz?

KAAMAA - ja tak potrafię czasami cały dzień leniuchować :-D

FANTA - Nina zdrowa mam nadzieje że tak zostanie póki co 2 razy tak poważniej była chora ;-)

Ja niedawno do domu wróciłam ale się dzisiaj narobiłam
dry.gif
3 godziny w słońcu zdjęcia pykałam tym cholernym samochodom
p.gif
ale sobie chociaż pojeździłam bo musiałam je poustawiać odpowiednio
p.gif
a szef to ma takie z górnej półki
p.gif
jeszcze rano wychodziłam to zimno było więc w sweterku i kurtce
shocked.gif
a później się gorąco zrobiło a ja biedna w tym sweterku
dry.gif
później z mamą na obiad pojechałyśmy poszłam z Niną na plac zabaw i doczłapałyśmy się do domu
p.gif

A i najważniejsze szef mi na weekend dał aparat więc się strasznie cieszę bo na jutrzejsze występy będę miała
laugh.gif
biggrin.gif

Wyjeżdżamy w sobote :-) prognozy niby kolo 20 i słonko zobaczymy jak będzie :-)

A Felidae to po porostu kotowate, w sensie określania zwierząt :-) żę zwierzątko jest z rodziny kotowatych :-)
tak pod urokiem książki kiedyś użyłam do skrzynki E-mailowej i tak zostało :-)

Udanych fotek życzę :-)

Ostatnia edycja:
bry wieczór ...

w miedzyczasie tworzenia pracy której bym nie stworzyła bez naji (niech Ci Bóg w jakości dziecka wynagradza! )
wpadam Wam powiedzieć, że przeżyłam dziś straszne katuszę tak mnie ząb bolał
ale dentysta mnie uratował przed zejściem z tego świata - fajnie mieć tak zdrętwiałą buzię ;-)

A ja dziś wizyty miałam u ginka na "przeglądzie podwozia" byłam :-Dale wszystko wsio,pobrał mi tylko cytologie i jak ok wyjdzie to mam za rok sie pokazać,a ból mojego karku to pewnie od kręgosłupa dostałam skierowanie na prześwietlenie, i uwaga uwaga zaczynam odchudzanko gdyz dr. okazała się też diabetologiem już kiedys u niej byłam i zaczełam ale w ciąże zaszłam :-). Więc teraz ostro zaczynam sie za siebie brać,bo najwyższa pora na mnie:szok::-D

femme
ty to pewnie ten sweterek to przez szefową założyłaś,zamaskować się chciałaś co by powodów do zazdrości jędza nie miała:-D
rox biedulko najważniejsze że już nie boli.
Kama a leniu**** ile wlezie co będziecie sobie żałowały :tak:
Felidae udanego wyjazdu życzę i wracaj do na szybko

A ja wczoraj w necie znalazłam przychodnie dla małego czysto ,ładnie dobrzy specjaliści i fajnie bo bardzo blisko nas o to link | NZOZ Eskulap Łódź

Dziękuję za rady co do spania może nowego misia warto zakupić choć mamy ich masę, próbowałam z 3 najfajniejszymi ale dla Antosia lepsze są włosy,no cóż jedne maja ulubionego misia,pieluchę podusie a mój upodobał sobie włosy chyba się na łyso zetne:-D
Kama dzięki ale u nas łóżeczko odpada bo mały spi ze mną wiem, wiem co o tym sądzicie ale ja to lubię, próbowałam już nas ''rozdzielić '' ale nie wyszło i powiem szczerze że mnie go też brakowało bo bardzo lubię z nim spać więc jeszcze trochę się poprzytulamy:-)

Dobra spadam zaraz spać bo codziennie o 2 się kładę a potem rano oczu otworzyć nie mogę.

Ostatnia edycja:
felidae -udanego wyjazdu ;-)

rox -moze znasz jakiegos dobrego dentyste na nfz? :sorry:

lolkak-ale Ci Maja pociemniała :szok: normalnie jak nie to dziecko :-p
ty pracujesz, a mała w żłobku?

no i ufff... zdazylam - WSZYSTKIEGO NAJ MAMUŚKI :tak:

Ostatnia edycja:
Asheara zdążyłaś :-)

Witam deszczowo bo u nas pada :-| eh...i normalnie chyba młodemu kalosze jeszcze będę musiała spakować:|
czy tylko ja nie lubię sie pakować :>? Chciała bym już być na miejscu :-)
Feme :-) to dawaj cynk jak sie jakieś samochodowe cacko trafi :-) bratu sie skodzinka sypie <lol> drugiej takie okazji to on nie trafi :-(

justys85 uzależnienie od bycia online sięga zenitu do tego stopnia, że maż posprzedawał wszystkie stare gratowate komputery ( uf, nareszcie ) dołożył trochę kasiorki :-) i kupił nowego laptopa. więc w miarę możliwości będę online. Będę miała ubaw jak sie okaże, że łącze z telefonu jest za słabe by uciągnąć jego grę, w którą gra w sieci hahah ( jestem wredna ?)

Ostatnia edycja:
Ashe - ja byłam u nas na Zielonej, prywatna praktyka Pilskie Centrum Stomatologiczne Medica Dent IV Piła Stomatologia zapraszamy do nowo otwartych gabinetów stomatologicznych. ... wszystkie pieniądze świata są warte takiego dentysty !

boje się panicznie dentysty ! nawet zwykłe usuwanie kamienia wiązało się u mnie z mega stresem i łzami które ciurkiem mi leciały z oczu i nie potrafiłam nad tym zapanować.. zatem przyznaję, że tego zęba zaniedbałam ze strachu przed dentystą ... ale to co wczoraj przezywałam było milion razy gorsze od masażu szyjki macicy w czasie porodu !

zatem się już nie boję ! ;-) naprawdę ! przesympatyczny facet tak mnie urzekł i rozbawił i był tak delikatny widząc że ja na każdy ruch normalnie podskakiwałam na tym fotelu

z resztą przyszłam do niego tak zapłakana ... hehehe

rox, mam nadzieję, że udało sie napisać? jakby co zjem coś i jestem przy komp.

u nas dziś chłodniej i mokro za oknem, lubię taką pogodę. a wczoraj poszaleliśmy z młodym. zoo, kino 5d, obiadek, lody, koziołki w Poznaniu i spacer po Gnieźnie. dziecko wieczorem przed kolacją pytało czy może iść spać
laugh.gif
ale dzionek udany.

i w ogóle spóźnione życzenia dla wszystkich mam!

reklama
Do góry