reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

hej hoł :-)

ja wczoraj imprezowałam :-) byłam na koncercie IRA :-D wybawiłam się że hej !

reklama
Cześć kochane babencje! Witam się weekendowo!
yes2.gif

Jak Wam dzionek leci? Bo mi dziś gospodarczo
laugh.gif
. Wszystko już porobiłam, zaraz lecę na zakupki z T do reala, a później jakiś obiadek
wink2.gif
. W sumie, to dziś robie sos słodko-kwaśny z ryżem i kawałeczkami kurczaka. Humorek dziś lepiej niż w czoraj ale i tak na dzień dobry już zdąrzyłam pożreć się
unhappy.gif
i poodzić
wink2.gif
z T <wiem co sobie zaraz myślicie zbereźnice he, he
laugh.gif
wink2.gif
>. Figa!
W ramach przeprosin robił mi pyszne śniadanko do łóżeczka:tak:,a co.
Widzę, że dziś jakoś pustki... ale to pewnie za sprawą weekendu.
MamaWiktorii, 100lat dla malutkiej i moc całusów!
Rox, zazdroszczę imprezy. Najważniejszę że się wybawiłaś :tak:

a teraz właśnie wróciłam z koncertu Ray'a Willsona GENESIS clasik :D se se se

koniec imprezowania, w poniedziałek egzamin !

a teraz właśnie wróciłam z koncertu Ray'a Willsona GENESIS clasik :D se se se
No proszę Takiej to dobrze :-D

Dziewczyny ja to sie prędzej sama zabiję za nim schudnę,dziś jak sobie ćwiczyłam na podłodze,podnosząc nogę do góry tak walnęłam stopą o ławę że teraz mnie nieźle napiernicza:-D.Kurcze nie dosyć że wieloryb ze mnie to do tego niezdara:wściekła/y:

Witam się poniedziałkowo! :tak:
Ojej ale puściutko... :szok:
Gdzie Was wywiało? Może to przez weekend?:confused:
Wczorajszy dzień spędziłam z Kubusiwym i moim T więc nawet nie maiałam czasu kiedy do Was zajrzeć. Po za tym wczorajsze ciśnienie było jakieś okropne. Chodziłam z konta w kont i ziewałam, wypiłam kilka kaw, a i to niestety jakoś nie pomogło. Jak byłam na zakupach, to miałam ochotę położyć się między półkami i dosłownie zasnąć :-D.
Kubusiowemu już zdecydowanie lepiej :tak: wieczorkiem już leci ostatnia dawka antybiotyku, kaszelek coraz rzadziej i słabszy :tak:. Więc jest super! Ja dziś na obiad robię w końcu te mielone ;-) ustaliłam z teściówką, że to ja dziś obiad dla wszystkich robie. Więc mam troszkę siedzenia w kuchni ale dopiero zajmę się tym po południu. Kumpela do mnie wpada jeszcze na pazurki, T ma jakieś szkolenie, to cały dzień go w sumie nie będzie więc mam święty spokój :-D.
Rox, szalejesz kochana :-D
Elwirka, witam i ja :tak:
Justa, nie narzekaj brak Ci koordynacji a nie że zaraz gruba i wszystko co najgorsze :tak:, a wypadki chodzą po ludziach nie po ziemi :-D. Uciekam i zajrzę później.

Witam!
Ja tylko na chwilkę, bo czasu brak.
Dzień Mamy w szkole udany. Najpierw było spotkanie w klasie, oczywiście wzruszające, że łezka w oku się zakręciła. Potem wystepy ogólnoszkolne i piknik rodzinny z grilem i zabawami dla dzieci.
A jak wróciłyśmy, to pojechałyśmy z Angelą do mojedo K. pod namiot (on tam był już od czwartku) i spędziłam weekend na błogim lenistwie:-).

Fanta zdrówka dla Kubusia !
Rox imprezowiczko powodznia na egzaminie.
Mama i jak tam po imprezce?
Naja to synek chyba już ma długie włosy. Postrzyżyny to chyba na 7 urodziny się robi?
Felidae udanego wypoczynku życzę.
Justyś a może zamiast misia dobra bedzie lalka i to taka z długimi włosami.
Wszystkich nie nadrobię, miłego dnia !

Hej wam
wink2.gif

Ja mam lenia
p.gif
pracować powinnam ... a mi się nie chce
shocked.gif
będę po nocach siedziała coś czuje
p.gif

Kupiłam dzisiaj truskawki ymmmm
biggrin.gif
biggrin.gif
będą na obiadzik z makaronem
biggrin.gif

Z Ninką jutro idę do okulisty zobaczymy czy jest może jakaś zmiana i czy trzeba oczko zasłaniać itp
wink2.gif

EDYSIEK - widzę namiot drugi dom :-D :-p fajnie że nie kisicie się w domu :-)

FANTA - słońce wyszło weekend to nikt na forum nie siedzi ;-)

ROX - to poimprezowałaś ;-) no i miałaś racje z tą pracą w domu :szok: :-p z moim leniem to może być ciężko :-p

reklama
famme, u nas w Szczecinie słoneczko dopiero dziś się pokazało :tak:. Właśnie wróciłam ze spacerku. Było baaaardzo wesoło, bo poszła ze mną przyjaciółka i w sumie, to ona brykała z małym po huśtawkach :-D. Więc mogłam trochę się polenić ;-).
Edysiek nie ma to jak "łono natury" dzieciaki się wyszaleją, a człowiek sobie troche odpocznie ;-)

Do góry