reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Cześć kochane babencje! Witam się weekendowo!
Jak Wam dzionek leci? Bo mi dziś gospodarczo
. Wszystko już porobiłam, zaraz lecę na zakupki z T do reala, a później jakiś obiadek
. W sumie, to dziś robie sos słodko-kwaśny z ryżem i kawałeczkami kurczaka. Humorek dziś lepiej niż w czoraj ale i tak na dzień dobry już zdąrzyłam pożreć się
i poodzić
z T <wiem co sobie zaraz myślicie zbereźnice he, he
>. Figa!
W ramach przeprosin robił mi pyszne śniadanko do łóżeczka,a co.
Widzę, że dziś jakoś pustki... ale to pewnie za sprawą weekendu.
MamaWiktorii, 100lat dla malutkiej i moc całusów!
Rox, zazdroszczę imprezy. Najważniejszę że się wybawiłaś
Jak Wam dzionek leci? Bo mi dziś gospodarczo
W ramach przeprosin robił mi pyszne śniadanko do łóżeczka,a co.
Widzę, że dziś jakoś pustki... ale to pewnie za sprawą weekendu.
MamaWiktorii, 100lat dla malutkiej i moc całusów!
Rox, zazdroszczę imprezy. Najważniejszę że się wybawiłaś
No proszę Takiej to dobrzea teraz właśnie wróciłam z koncertu Ray'a Willsona GENESIS clasik se se se
Dziewczyny ja to sie prędzej sama zabiję za nim schudnę,dziś jak sobie ćwiczyłam na podłodze,podnosząc nogę do góry tak walnęłam stopą o ławę że teraz mnie nieźle napiernicza.Kurcze nie dosyć że wieloryb ze mnie to do tego niezdara
ELWIRKA 25
Mamuśka
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam się poniedziałkowo!
Ojej ale puściutko...
Gdzie Was wywiało? Może to przez weekend?
Wczorajszy dzień spędziłam z Kubusiwym i moim T więc nawet nie maiałam czasu kiedy do Was zajrzeć. Po za tym wczorajsze ciśnienie było jakieś okropne. Chodziłam z konta w kont i ziewałam, wypiłam kilka kaw, a i to niestety jakoś nie pomogło. Jak byłam na zakupach, to miałam ochotę położyć się między półkami i dosłownie zasnąć .
Kubusiowemu już zdecydowanie lepiej wieczorkiem już leci ostatnia dawka antybiotyku, kaszelek coraz rzadziej i słabszy . Więc jest super! Ja dziś na obiad robię w końcu te mielone ;-) ustaliłam z teściówką, że to ja dziś obiad dla wszystkich robie. Więc mam troszkę siedzenia w kuchni ale dopiero zajmę się tym po południu. Kumpela do mnie wpada jeszcze na pazurki, T ma jakieś szkolenie, to cały dzień go w sumie nie będzie więc mam święty spokój .
Rox, szalejesz kochana
Elwirka, witam i ja
Justa, nie narzekaj brak Ci koordynacji a nie że zaraz gruba i wszystko co najgorsze , a wypadki chodzą po ludziach nie po ziemi . Uciekam i zajrzę później.
Ojej ale puściutko...
Gdzie Was wywiało? Może to przez weekend?
Wczorajszy dzień spędziłam z Kubusiwym i moim T więc nawet nie maiałam czasu kiedy do Was zajrzeć. Po za tym wczorajsze ciśnienie było jakieś okropne. Chodziłam z konta w kont i ziewałam, wypiłam kilka kaw, a i to niestety jakoś nie pomogło. Jak byłam na zakupach, to miałam ochotę położyć się między półkami i dosłownie zasnąć .
Kubusiowemu już zdecydowanie lepiej wieczorkiem już leci ostatnia dawka antybiotyku, kaszelek coraz rzadziej i słabszy . Więc jest super! Ja dziś na obiad robię w końcu te mielone ;-) ustaliłam z teściówką, że to ja dziś obiad dla wszystkich robie. Więc mam troszkę siedzenia w kuchni ale dopiero zajmę się tym po południu. Kumpela do mnie wpada jeszcze na pazurki, T ma jakieś szkolenie, to cały dzień go w sumie nie będzie więc mam święty spokój .
Rox, szalejesz kochana
Elwirka, witam i ja
Justa, nie narzekaj brak Ci koordynacji a nie że zaraz gruba i wszystko co najgorsze , a wypadki chodzą po ludziach nie po ziemi . Uciekam i zajrzę później.
Edysiek
odkrywca
Witam!
Ja tylko na chwilkę, bo czasu brak.
Dzień Mamy w szkole udany. Najpierw było spotkanie w klasie, oczywiście wzruszające, że łezka w oku się zakręciła. Potem wystepy ogólnoszkolne i piknik rodzinny z grilem i zabawami dla dzieci.
A jak wróciłyśmy, to pojechałyśmy z Angelą do mojedo K. pod namiot (on tam był już od czwartku) i spędziłam weekend na błogim lenistwie:-).
Fanta zdrówka dla Kubusia !
Rox imprezowiczko powodznia na egzaminie.
Mama i jak tam po imprezce?
Naja to synek chyba już ma długie włosy. Postrzyżyny to chyba na 7 urodziny się robi?
Felidae udanego wypoczynku życzę.
Justyś a może zamiast misia dobra bedzie lalka i to taka z długimi włosami.
Wszystkich nie nadrobię, miłego dnia !
Ja tylko na chwilkę, bo czasu brak.
Dzień Mamy w szkole udany. Najpierw było spotkanie w klasie, oczywiście wzruszające, że łezka w oku się zakręciła. Potem wystepy ogólnoszkolne i piknik rodzinny z grilem i zabawami dla dzieci.
A jak wróciłyśmy, to pojechałyśmy z Angelą do mojedo K. pod namiot (on tam był już od czwartku) i spędziłam weekend na błogim lenistwie:-).
Fanta zdrówka dla Kubusia !
Rox imprezowiczko powodznia na egzaminie.
Mama i jak tam po imprezce?
Naja to synek chyba już ma długie włosy. Postrzyżyny to chyba na 7 urodziny się robi?
Felidae udanego wypoczynku życzę.
Justyś a może zamiast misia dobra bedzie lalka i to taka z długimi włosami.
Wszystkich nie nadrobię, miłego dnia !
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej wam
Ja mam lenia
pracować powinnam ... a mi się nie chce
będę po nocach siedziała coś czuje
Kupiłam dzisiaj truskawki ymmmm
będą na obiadzik z makaronem
Z Ninką jutro idę do okulisty zobaczymy czy jest może jakaś zmiana i czy trzeba oczko zasłaniać itp
EDYSIEK - widzę namiot drugi dom fajnie że nie kisicie się w domu :-)
FANTA - słońce wyszło weekend to nikt na forum nie siedzi ;-)
ROX - to poimprezowałaś ;-) no i miałaś racje z tą pracą w domu z moim leniem to może być ciężko
Ja mam lenia
Kupiłam dzisiaj truskawki ymmmm
Z Ninką jutro idę do okulisty zobaczymy czy jest może jakaś zmiana i czy trzeba oczko zasłaniać itp
EDYSIEK - widzę namiot drugi dom fajnie że nie kisicie się w domu :-)
FANTA - słońce wyszło weekend to nikt na forum nie siedzi ;-)
ROX - to poimprezowałaś ;-) no i miałaś racje z tą pracą w domu z moim leniem to może być ciężko
reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
famme, u nas w Szczecinie słoneczko dopiero dziś się pokazało . Właśnie wróciłam ze spacerku. Było baaaardzo wesoło, bo poszła ze mną przyjaciółka i w sumie, to ona brykała z małym po huśtawkach . Więc mogłam trochę się polenić ;-).
Edysiek nie ma to jak "łono natury" dzieciaki się wyszaleją, a człowiek sobie troche odpocznie ;-)
Edysiek nie ma to jak "łono natury" dzieciaki się wyszaleją, a człowiek sobie troche odpocznie ;-)