reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

felidae -ja lubię się pakować :-p wręcz uwielbiam :tak: sama myśl, że gdzieś wyruszam mnie tak pewnie uskrzydla

rox -ja wole pocierpieć i iść na nfz :-p a co miałaś robione?

u nas szaro-buro, nie mam dzisiaj zbytnio humoru ani chęci na nic...
ubiore małego i pewnie na kaczki zaraz pójdziemy :sorry:

reklama
umi, jak znajomy to kiedyś na fb wygrzebał to jeszcze zanim obejrzeliśmy stwierdziliśmy że tak, na pewno wszyscy jesteśmy szatanistami:evil::-D

jak mi się nic nie chce!!

UMI - to ostatnio u Majewskiego było :-p masakra :-p

Kurde nie nadrobię bo mam lenia :dry: posprzątałam kuchnie i nie mam siły na resztę :dry: niech mnie ktoś w tyłek kopnie ! :-p :-D

O NAJA widzę że mamy podobny problem :-D :-p

ASHEARA - ja jak ostatnio na kaczki poszłam to myślałam że mnie komary zjedzą :no: wrzuciłam ten chleb w całych kromkach już później i uciekałam :-D :-p

femme a ja nie oglądam TVNU:-D no chyba ze Wojewódzki a jakis fajny temat, a Majewskiego nie znoszę, hihi zacofana jestem:-p ale tak w ogóle to ja dziś w jaskrawy czarny kolor sie ubrałam:-D
Naja tak jak powyzej ja mocno zacofana jestem:-D ale jeszcze takich bredni to nie słyszałam:-p
Felidae:szok: Pierwszy raz? to do tego czasu miał długie czy sama mu ścinałaś?
justyś powodzenia w odchudzaniu:-)
rox wie co czujesz... ja tez na dzwiek słowa dentysta dotawała gesiej skórki i rozstroju żołądka... Przeszło mi juz bo w gimnazjum poszła do genialnej pani stomatolog:-) droga była jak nie wiem, ale nie załuje

o, to wspólnych cech tu widzę wiele:-D femme, jak znajdziesz sposób na lenistwo podziel się;-)

umi, tvn też nie oglądam, w ogóle tv malutko, majewskiego nie trawię, wojewódzki mnie irytuje;-) i zacofana jestem na maxa, do tego siedzę w czarnych ciuchach też teraz i słucham szatańskiej muzyki:evil:

naja ja z Tv oglądam hm Polsat news rano i to nie zawsze:-D no i "Pierwszą miłosć" bo mój T. to namietnie oglada, a potem to ewentualnie spojrzę, bo u nas tv musi chodzić

ja w ciągu dnia nic, słucham trójki. a jak młody pójdzie spać to juz jakieś history, discovery, national geografic. czasem tvn style lub jakis film. z seriali oglądam za to jeden namiętnie - Tudorów. genialny. niedawno skończył się 4 sezon na hbo, teraz leci drugi chyba na polsat cafe. cudeńko, i jedna z moich ukochanych epok.

Pierwszy tara u fryzjera umi2, Tak to go zawsze jakoś przycięłam, ale teraz mu tak urosły, że czarno to widziałam :-)
Wyjazdy to ja lubię, ale nie lubię niepewnych sytuacji i boję się trochę o to czy PKP sprosta :-) i dowiezie nas na czas :-) Oczami wyobraźni już sie widzę na plaży :-) nawet deszczowej haha

Naja ja wole polską historię jakoś, a z zagranicy bliżej mi w sumie do Francji, ale Anglia tez miała ciekawe losy:-p ale wiem o jakim serialu mówisz, jest świetny oglądałam aż 2 odcinki, bo niestety mój T. nie cierpi takich filmów:-p
edit
Felidae ja przestałam obcinac mojego syna w wieku około 8-10 miesiecy bo juz było widac na jego włosietach jakie mu matka schody wycina:-D

reklama
umi, dlatego lubię być sama:-D choć jak z kimś byłam to chyba pod względem muzyki, książek i filmów nigdy nie mieliśmy odmiennych zdań.

dziecka nawet do fryzjera nie prowadzam, młody zapuszcza i słyszeć nie chce o obcinaniu, i dobrze. najwyżej postrzyżyny mu zrobię, ale nie wiem, czy w tym roku, czy następnym. bo to już czas.

Do góry