reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

no od rana sie wpisuje i ciągle coś

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;-) pociechy z naszych jedynaczków :-)

ja zrobiłam sobie prezent i zaprowadziłam mojego kawalera do fryzjera ( pierwszy raz) jakoś dało rade ale było ciężko. Po obietnicach, że na pewno nie maszynką usiadł i wysiedział kilka minut. dobrze, że pani zdążyła ogarnąć tą jego czuprynę :-) i odpadł mi stres, że go "obchrympole" i będzie ludzi straszył :-)

siedzę i patrze na stosy popranych rzeczy i nie wiem czego brać więcej czy ciepłych czy letnich :-) jakoś 20 stopni nie wydaje mi się być upałem przy nadmorskim wietrze :-/

reklama
FELIDAE - czemu ty masz taki skąplikowany nick :-p ... u nas jest chłodno (mieszkam nad morzem ) wiatr okropny :dry: ale dzisiaj już było cieplej niż wczoraj i tak się zmienia na coraz lepiej więc nie wiadomo może jutro już będzie upał a kiedy się wybierasz?

KAAMAA - ja tak potrafię czasami cały dzień leniuchować :-D

FANTA - Nina zdrowa mam nadzieje że tak zostanie póki co 2 razy tak poważniej była chora ;-)

Ja niedawno do domu wróciłam ale się dzisiaj narobiłam
dry.gif
3 godziny w słońcu zdjęcia pykałam tym cholernym samochodom
p.gif
ale sobie chociaż pojeździłam bo musiałam je poustawiać odpowiednio
p.gif
a szef to ma takie z górnej półki
p.gif
jeszcze rano wychodziłam to zimno było więc w sweterku i kurtce
shocked.gif
a później się gorąco zrobiło a ja biedna w tym sweterku
dry.gif
później z mamą na obiad pojechałyśmy poszłam z Niną na plac zabaw i doczłapałyśmy się do domu
p.gif

A i najważniejsze szef mi na weekend dał aparat więc się strasznie cieszę bo na jutrzejsze występy będę miała
laugh.gif
biggrin.gif

Wyjeżdżamy w sobote :-) prognozy niby kolo 20 i słonko zobaczymy jak będzie :-)

A Felidae to po porostu kotowate, w sensie określania zwierząt :-) żę zwierzątko jest z rodziny kotowatych :-)
tak pod urokiem książki kiedyś użyłam do skrzynki E-mailowej i tak zostało :-)

Udanych fotek życzę :-)

Ostatnia edycja:
bry wieczór ...

w miedzyczasie tworzenia pracy której bym nie stworzyła bez naji (niech Ci Bóg w jakości dziecka wynagradza! )
wpadam Wam powiedzieć, że przeżyłam dziś straszne katuszę tak mnie ząb bolał
ale dentysta mnie uratował przed zejściem z tego świata - fajnie mieć tak zdrętwiałą buzię ;-)

A ja dziś wizyty miałam u ginka na "przeglądzie podwozia" byłam :-Dale wszystko wsio,pobrał mi tylko cytologie i jak ok wyjdzie to mam za rok sie pokazać,a ból mojego karku to pewnie od kręgosłupa dostałam skierowanie na prześwietlenie, i uwaga uwaga zaczynam odchudzanko gdyz dr. okazała się też diabetologiem już kiedys u niej byłam i zaczełam ale w ciąże zaszłam :-). Więc teraz ostro zaczynam sie za siebie brać,bo najwyższa pora na mnie:szok::-D

femme
ty to pewnie ten sweterek to przez szefową założyłaś,zamaskować się chciałaś co by powodów do zazdrości jędza nie miała:-D
rox biedulko najważniejsze że już nie boli.
Kama a leniu**** ile wlezie co będziecie sobie żałowały :tak:
Felidae udanego wyjazdu życzę i wracaj do na szybko

A ja wczoraj w necie znalazłam przychodnie dla małego czysto ,ładnie dobrzy specjaliści i fajnie bo bardzo blisko nas o to link | NZOZ Eskulap Łódź

Dziękuję za rady co do spania może nowego misia warto zakupić choć mamy ich masę, próbowałam z 3 najfajniejszymi ale dla Antosia lepsze są włosy,no cóż jedne maja ulubionego misia,pieluchę podusie a mój upodobał sobie włosy chyba się na łyso zetne:-D
Kama dzięki ale u nas łóżeczko odpada bo mały spi ze mną wiem, wiem co o tym sądzicie ale ja to lubię, próbowałam już nas ''rozdzielić '' ale nie wyszło i powiem szczerze że mnie go też brakowało bo bardzo lubię z nim spać więc jeszcze trochę się poprzytulamy:-)

Dobra spadam zaraz spać bo codziennie o 2 się kładę a potem rano oczu otworzyć nie mogę.

Ostatnia edycja:
felidae -udanego wyjazdu ;-)

rox -moze znasz jakiegos dobrego dentyste na nfz? :sorry:

lolkak-ale Ci Maja pociemniała :szok: normalnie jak nie to dziecko :-p
ty pracujesz, a mała w żłobku?

no i ufff... zdazylam - WSZYSTKIEGO NAJ MAMUŚKI :tak:

Ostatnia edycja:
Asheara zdążyłaś :-)

Witam deszczowo bo u nas pada :-| eh...i normalnie chyba młodemu kalosze jeszcze będę musiała spakować:|
czy tylko ja nie lubię sie pakować :>? Chciała bym już być na miejscu :-)
Feme :-) to dawaj cynk jak sie jakieś samochodowe cacko trafi :-) bratu sie skodzinka sypie <lol> drugiej takie okazji to on nie trafi :-(

justys85 uzależnienie od bycia online sięga zenitu do tego stopnia, że maż posprzedawał wszystkie stare gratowate komputery ( uf, nareszcie ) dołożył trochę kasiorki :-) i kupił nowego laptopa. więc w miarę możliwości będę online. Będę miała ubaw jak sie okaże, że łącze z telefonu jest za słabe by uciągnąć jego grę, w którą gra w sieci hahah ( jestem wredna ?)

Ostatnia edycja:
Ashe - ja byłam u nas na Zielonej, prywatna praktyka Pilskie Centrum Stomatologiczne Medica Dent IV Piła Stomatologia zapraszamy do nowo otwartych gabinetów stomatologicznych. ... wszystkie pieniądze świata są warte takiego dentysty !

boje się panicznie dentysty ! nawet zwykłe usuwanie kamienia wiązało się u mnie z mega stresem i łzami które ciurkiem mi leciały z oczu i nie potrafiłam nad tym zapanować.. zatem przyznaję, że tego zęba zaniedbałam ze strachu przed dentystą ... ale to co wczoraj przezywałam było milion razy gorsze od masażu szyjki macicy w czasie porodu !

zatem się już nie boję ! ;-) naprawdę ! przesympatyczny facet tak mnie urzekł i rozbawił i był tak delikatny widząc że ja na każdy ruch normalnie podskakiwałam na tym fotelu

z resztą przyszłam do niego tak zapłakana ... hehehe

rox, mam nadzieję, że udało sie napisać? jakby co zjem coś i jestem przy komp.

u nas dziś chłodniej i mokro za oknem, lubię taką pogodę. a wczoraj poszaleliśmy z młodym. zoo, kino 5d, obiadek, lody, koziołki w Poznaniu i spacer po Gnieźnie. dziecko wieczorem przed kolacją pytało czy może iść spać
laugh.gif
ale dzionek udany.

i w ogóle spóźnione życzenia dla wszystkich mam!

reklama
Do góry