reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

KREATORKA - hooo pierwszy raz widzę mamusię Ninki :-p nie będę sama :-) pewnie że możesz dołączyć :-p
A ty jak masz na imię ? :-p :-) ja bym chciała ale też tak za 5 lat najszybciej :-)

:-D Nina piękne imię podobało mi się od zawsze i córunia je dostała, ja mam na imię Marta :-) ale raczej imienia nie używam, raczej każdy do mnie mówi kreatorka :tak:

anetka551- faktycznie młode z nas mamy :-) ale nie zamieniłabym swojego życia na żadne inne :tak:

Faktycznie planować sobie możemy, ale różnie się w życiu układa, mam nadzieję, że jednak nasze wszystkie plany się spełnią :tak:

reklama
kreatorka dobre jesteście :-D femme też jest Marta :-p
Ja też bym nie zamieniła :no: Dla dziecka warto wiele w życiu poświęcić :tak:

KREATORKA - :-D:-D no nie do wiary normalnie :-D też mam 21 lat (rocznikowo 22) córkę Ninę i mam na imię Marta :-D :-p to żeśmy się zgrały nieźle ;-) :-p jeszcze mi powiedź że Twój facet to Kuba :-D :-p

kreatorka witaj:-) a skad ten intrygujący nick?:-)
majandra oo ja mam nadzieje ze moje ósemki beda wiecznie zdrowe:-p
Lana to kiepsko miałaś z tym bólem, współczuje ja przez 2 dni wytrzymac nie mogłam

Kreatorka witamy, witamy :-)

Widzę o zębach gadka ja też miałam mieć usuwaną 8 przed tym jak się jeszcze przebiła tzw. "dłutowanie" :dry: ale że stracha miałam i nie poszłam 8 się przebiła jest zdrowa i obeszło się bez rwania.

A co do kolejnych dzieci to przeze mnie coraz częściej przemawia egoizm:sorry2: i w najbliższym czasie raczej nie zdecydujemy się świadomie na kolejne dziecko.

A prospos ja jestem jedynaczką i jakoś nigdy nie tęskno mi było za braciszkiem czy siostrzyczką :-p

Kama ja świadomie to się raczej nigdy nie zdecyduję :-p
W ogóle może to głupie, ale tak się zastanawiam jak by to było, miałabym mniej czasu dla Zuzi, tak sobie myślę, że wtedy pewnie czułaby się mniej potrzebna. Może głupio myślę, ale trochę się tego boję.

umi -a no na żywca :dry: kiepsko to wspominam...

kreatorka -witamy wśród mam jedynaków/czek :-)

kreatorka, femme -ale się dobrałyście, na prawdę :-D

ja nic dzisiaj nie popiszę, tak czy siak rzadko piszę :-D
a teraz to wyjątkowo, mam dziś zajęcia po południu i musze prace kontrolne oddac :dry:

Jaka jestem wściekła K dopiero co wrócił a o 20:30 znowu na nockę jedzie :oo::dry: a mieliśmy do Gda jechać jutro z mamą sobie pojadę :sorry:

ASHEARA - szkoła :-p ja się zapisałam do szkoły policealnej na informatykę chce iść ciekawe czy dojdę :-D :-p

Anetka wiesz, ja też myslę dokładnie tak samo, chyba coś w tym jest.

A oprócz tego Julka już się sama bawi, wiec mam trochę więcej czasu dla siebie, a jak sobie pomyślę że mam mieć w domu wrzeszczącego cały czas czegoś potrzebującego noworodka to mnie ciarki przechodzą :-p
No i te nie przespane noce o nieeee :-D

Femme K na dwie roboty robi? cholera zajeździ się chłopak.

Aaaa zapomniałam wcześniej co do moderowania to ja też jestem za Femme dajmy też innym szansę się wykazać Lana ma pod swoimi skrzydłami kilka wątków.

reklama
Edysiek to dolacz do naszego grona:) hehe

Dzięki, ale na raczej nie skorzystam. Bardziej mi odpowiada grono mam jedynaków :-p

Kama ja świadomie to się raczej nigdy nie zdecyduję :-p
W ogóle może to głupie, ale tak się zastanawiam jak by to było, miałabym mniej czasu dla Zuzi, tak sobie myślę, że wtedy pewnie czułaby się mniej potrzebna. Może głupio myślę, ale trochę się tego boję.

Wiesz, że ja właśnie zawsze tak myślałam. Nie chciałam, żeby Angela musiała się mną z kimś dzielić i chciałam dać jej całą moją miłość i wszystko co jest z tym związane. To może takie głupie myślenie, ale zawsze wiedziałam że jak będę chciała kolejne dziecko, to ona musi być na tyle duża, żeby nie potrzebowała już tyle mojego czasu i uwagi. Tylko, że tak naprawdę to trudno określić kiedy jest ten moment.

Kreatorka witaj!
Widzisz tylko się pojawiłaś to od razu okazało się, że macie z Femme tyle wspólnego.
Ja to tutaj jestem troche jak nie z tej bajki, bo też nikogo nie znałam. A poza tym moja Angela jest chyba najstarsza z dzieci, no i ja też ;-) Ale bardzo się cieszę, że powstał ten wątek i mogę tu czasem coś skrobnąć.
A jeśli o moderatora to mi wszystko jedno.

Do góry