reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

ja nie prowokuje bo nie mam powodu.
poprostu bylo to nie na miejscu co napisalas.
moze nie mialas zlych intencji no ale urazilas i tyle.

reklama
Ja już Myszkę odprowadziłam śniadanko zjadłam i nie wiem co robić :dry: zastanawiam się czy do dentysty się nie wybrać bo mam zęba do usunięcia przez 3 miesiące chyba mi go robiła i jednak nie da się go uratować :dry: dobrze chociaż że to siódemka :sorry: miał ktoś usuwanego zęba ? kurde to chyba musi boleć :dry: :-p

femme ja miałam, wyrywanie nie boli chya ze ropa ci poejdzie... ale ogólnie nie powinnas tego czuć, za to po jest nie ciekawie. Mnie nie bolało samo miejsce po zebie ale za to głowa mi pekała przez 2 dni

femme -ja mialam :dry: w ciazy i to dwójkę górną... bez znieczulenia! w dodatku z torbielą... trzęsłam się pół dnia jeszcze po tym wyrywaniu. Na fotelu to mnie musiały trzymać 3 osoby bo tak mną nerwy szastały i ból :no:

a chodzisz prywatnie czy na nfz? bo napewno bedziesz miec znieczuelnie wiec nie ma sie cos bac... tylko to 7:baffled: spory kawał zęba... :nerd:
próchnica?

ja mialam usuwaną w ciazy 6tke;p
i nie bolało nic. dostaniesz znieczulenie i nawet nie wiesz kiedy a zab bedzie po drugiej str;p

jak znieczulenie puscilo to troche mocno mnie bolalo do tego doszedl suchy zębodół wiec jakies 3 tyg dodatkwoe bólu. ale dalam rade.

femme ja miałam wyrywanego ale mleczaka jak byłam mała :-p teraz muszę iść, usunąć korzeń,bo mi się ząb wykruszył :sorry2: ale jakoś się wybrać nie mogę :dry:

ASHEARA , UMI to żeście mnie zmobilizowały :-D :-p jedynie LANA w miarę mnie pocieszyła :-p nie no mi babka mówiła że ze znieczuleniem i niby ma nie boleć ... a mi się jakaś blaszka popsuła i mi ząb się na boki rozchodzi czyli jak by pękł w połowie i nie ma łączenia korzeni :dry:

anetka:-D
lana co to jest suchy zębodół? pierwsze słysze o taki czyms, boli bardzo?
femme to nie ciekawie masz:/
Asheara na żywca? masakra:/

reklama
umi co się śmiejesz? :-p podzieliłam się tylko swoim doświadczeniem ;-) ale wtedy wiadomo,że nie bolało, bo bez korzenia :-p

femme nie panikuj, dasz radę ;-)

Do góry