reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
ANETKA - :-D:-D to żeś poradziła :-D :-p Nie no dam dam muszę :-p

ja tam dentysty się ogólnie nie boję tylko właśnie jak ma mnie boleć jeszcze ze dwa dni to chce wybrać taki termin który mi pozwoli na ból :-p :-D to dzisiaj odpada bo do Gdańska chce jechać na zakupy :-p

MAJANDRA - ósemki ponoć najgorsze .. mi jeszcze nie wyrosła i mam nadzieje że jak 7 usunę to właśnie ósemka mi na to miejsce wskoczy :-)

umi no niestety czasem sie to zdarrza po wyrwaniu zęba i boli bardzo.
bierze sie na to antybiotyk ale ja w ciazy nie szlam nie ryzykowalam. przeszlo samo tylko dlugo to trwalo.
pwoiem tak ze zab bolec zaczal wyrwalam i przez ten suchy zebodol czulam ten sam bol

Powikłania po ekstrakcji – suchy zębodół

Cześć :-) mozna się dołączyć do wątku? Widzę bardzo kameralne grono u Was i nie chciałabym przeszkadzać nie proszona.

kreatorka pewnie, że można :-) zapraszamy.
Widzę, że już druga mama Niny u nas ;-)

kreatorko ten watek ma sie rozrosnac o wsyztskie mamusie jedynakow. wiec kazda smialo moze tu dolaczyc. tak sie zlozylo ze kilka osob zna sie z innego watku i takze sa mamami jedynakow;p

Dzięki w takim razie i ja chętnie dołączę :tak:
Skoro wy się znacie to napisze coś o nas, zeby nie być tu całkiem anonimowo :-)
Mam córeczkę Ninę w czerwcu skończy roczek, a ja 21. W przyszłości może za jakieś 5-6 lat chciałaym mieć drugie dzieciątko, na razie całą moją uwagę poświęcam małej. A wy planujecie kolejne dzieciaczki w przyszłości? :-)

KREATORKA - hooo pierwszy raz widzę mamusię Ninki :-p nie będę sama :-) pewnie że możesz dołączyć :-p
A ty jak masz na imię ? :-p :-) ja bym chciała ale też tak za 5 lat najszybciej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kreatorka oo to młoda mamusia z Ciebie :-) też mam 21 :tak:
Ja póki co nie planuję,na razie wolę o tym nie myśleć, ale zobaczymy co będzie za kilka lat.

Do góry