reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

edit ja przyszłam i wszystko ucichło:dry:. No to mamy dwóch kandydatów, L.a.n.a i Femme Fatal tylko pytanie czy femme chce:-p. Ktoś jeszcze chętny?

JA też ciem ;-) a co ;-)

Lena - izi bejbe ;-) nikt nikogo sie nie czepia ;-) uszy do góry i cycki do przodu

zęby - jejuniuuuuu niczego sie tak nie boję jak dentysty ..wolę już rodzić dzień po dniu ...

wiosna, wszystko budzi się do życia a ja wprost przeciwnie ....

no ale nie będę smęcić

slucham cały dzień nowej płyty NEO RETROS ..nie no zakochałam się w chłopakach

tu mozecie też posłuchać Listen to Your Leader | Neo Retros Official Site

reklama
kreatorka dobre jesteście :-D femme też jest Marta :-p
Ja też bym nie zamieniła :no: Dla dziecka warto wiele w życiu poświęcić :tak:
:-D heh to w sumie mało prawdopodobne, ale jak widać się zdarzaja takie ciekawe spotkania forumowe :-D

KREATORKA - :-D:-D no nie do wiary normalnie :-D też mam 21 lat (rocznikowo 22) córkę Ninę i mam na imię Marta :-D :-p to żeśmy się zgrały nieźle ;-) :-p jeszcze mi powiedź że Twój facet to Kuba :-D :-p
:-D:-) wiedziałam gdzie zawitać :-) na dokładkę mogę powiedzieć,że też kiedyś się podpisywałam w internecie jako kobieta fatalna :tak: ale mój mąż to Grzegorz :-D więc nie wszystko nas łączy :happy2: bardzo miło mi Cię poznać Marto, mamo Ninki :-D

kreatorka witaj:-) a skad ten intrygujący nick?:-)
majandra oo ja mam nadzieje ze moje ósemki beda wiecznie zdrowe:-p
Lana to kiepsko miałaś z tym bólem, współczuje ja przez 2 dni wytrzymac nie mogłam
Nick wziął się od kreowania rzeczywistości innym ludziom, znajomym. Jest to bardzo długa historia i nie będe się zagłębiać :-D chyba, ze bardzo chcecie :tak:

Przepraszam, że nie witam się z każdą z osobna, ale nie jestem w stanie spamiętac tylku nicków :-D mimo to witam wszystkie jeszcze nie poznane dziewczyny i mam nadzieje na miłe rozmowy forumowe :cool2: a niedługo już mam nadzieję będę każdą z was kojarzyć :tak:

KAAMAA - Nie on w jednej ale robią Tesco i termin mają do jutra więc ten tydzień się zajeżdżają trochę żeby zdążyć ale za to jutro rano wraca i cały weekend dla nas :-)

EDYSIEK - nie z tej bajki hehe :-p szybko się zadomowimy pamiętajmy że wątek raptem od kilku dni jest :-D :-)

KREATORKA - dobrze że mąż ma inaczej na imię bo bym się normalnie zaczęła bać :-D :-) ... a długo już po ślubie jesteście ? :-)

My niedawno wróciłyśmy do domku byłyśmy na kulkach a później na placu zabaw to się Myszka wybawiła :-) później kąpiel z bąbelkami i teraz zamułka przy bajkach i zaraz spać :-D :-) a ja zaraz będę musiała się zabierać za robienie obiadu żeby K zjadł jeszcze przed pracą ... jej jak ja nienawidzę spać sama :dry: znowu się nie wyśpię :-p

hej ho ;-)
wpadła do mnie koleżanka - pochwalić się pierścionkiem zaręczynowym ;-) mam kolejne zlecenie na sesje ślubną ... ogólnie to mam zapchany kalendarz ....

ale cieszyć się ja mocno ;-)

femme - od dziecka spałam z misiem ... później z mężem ... później z mężem i sporadycznie ale jednak z synkiem .... teraz z jednej strony niecierpie spac sama ale z drugiej jestem jak by bardziej wyspana ;-) może znów sobie kupie misia ?! bo u mnie to raczej kwestia tulenia sie tylko i wyłącznie

kreatorka - ja ślicznie poprosze o zaprezętowanie swej historii kreowania boś mnie zaintrygowała wnet ;-)

ROX - ja najpierw spałam z siostrą później z mamą jak rodzice w separacji byli a później ze swoim :-p nienawidzę spać sama od razu mi wszystko trzeszczy i w ogóle :-D .. a to u Ciebie z mężem aż tak nie ciekawie że nie śpicie razem ? o ile chcesz o tym pisać ;-) .. tak teraz szukałam ale nie znalazłam ty kiedyś dawałaś linka do stronki swojej weź daj raz jeszcze :-p

Ostatnia edycja:
kama dokładnie! A ja jeszcze nawet przy Zuzi nie przesypiam nocy, a co dopiero z takim małym brzdącem :-p

Edysiek jak bedzie miała 18 lat ;-) to juz tyle uwagi nie bedzie potrzebowała.

femme łee współczuje, ze Kuba znowu na nocke idzie.

To co, robimy jakas ankiete czy cos? mamy 3 chetne :)

Rox jeszcze sie zgłosiła no to 3 kandydatki juz są. poczekajmy moze do jutra i załozy sie ankiete. moze ktos kto nie miał możliwości wejść jeszcze zgłosi sie? Chyba ze macie jakies inne propozycje terminów?

Edysiek Nie wazne ile ma twoja córcia lat wazne ze jest jedynaczką:-D
kreatorka ja pytam z ciekawości a nie ze wscibskości:-p

reklama
Do góry