reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Lolkak no kiepsko... złapał potworny katar, ale nic dziwnego byłam na sali z 5 mies dziewczynką i jej mama panicznie bała sie przeciągów, a do tego moje dziecko jest przyzwyczajone do tego przy temp na polu 25 stopni ogrzewanie dawało czadu, wyszlismy wczoraj na pole młody był troche przypocony i go złapało... No i wiadomo organizm osłabiony bo antybiotyki bierze teraz wiec szybko podłapał. A kolejna wizyta 1 czerwca... Bedzie miał młody prezent jak ta lala:-D, a ogólnie badan kontrolnych jeszcze nie mam ustalonych to moze na wizycie skierowania dostane

reklama
wiem co to znaczy,bo w pracy mam taką:dry: teraz upały a ta włącza klimę na ciepło i siedzi jeszcze w grubym bezrękawniku :szok:

Prezent wyśmienity :-D;-) nawet nie musiałaś się za bardzo kłopotać co mu podarować ;-) To znowu was czeka wyprawa do Rzeszowa?

lolkak tak:-D czasem mi sie smiac chce ze tak sie przywiazałam do Rzeszowa ze to moje przywiazanie przeszło na młodego:-D bo ja strasznie rozpaczałam za rzeszowem, a teraz to juz mam go po dziurki w nosie:-p
anetka Zuzia spi?

K już poszedł Nina śpi ... a ja nie mam co ze sobą zrobić :-D :-p zaraz sobie obejrzę prosto w serce bo nagrałam :-p :-D

LOLKAK - ;-) witamy witamy :-p

UMI - no to młody dostanie prezent :-p

umi przekichane z tym katarem u dzieci, Zuza też mi ciężko śpi jak ma katar :dry:

femme jak to nie wiesz co ze sobą zrobić? Pisać z nami :-);-)
W Prosto w serce nic ciekawego się nie dzialo, nie warto oglądać :-p

ANETKA - i tak obejrzę mój tasiemiec :-D w ogóle lecą powtórki Brzyduli ten serial im się udał świetny był :-D :-p no i Przemko świetną rolę tam miał tutaj tego Rafała to beznadziejna rola normalnie się go niecierpi :-p

reklama
anetka młody mi nawet bez kataru kiepsko spi, ale w szpitalu spał o wiele lepiej mimo iz go suszyło bo tam duszno... i nie wiem od czego to zalezało chyba od tego ze jaśniej było
Femme a gdzie gra ten gość który grał Przemka ja go jeszcze nigdzie nie widziałam oprócz reklamy?

Do góry