reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

haha ROX świetne to ! :-D:-D
u nas ok, przeniosłam się do innej szkoły , dzięki temu obronie się za pół roku a nie za rok :-) i od lutego, jeśli pozwolą mi na to finanse zaczynam magisterkę. Bo do pracy do lutego 2013 iść i tak nie mogę więc wolę ten czas wykorzystać póki go mam.Dlaczego nie mogę? No niestety dostajemy pieniądze z gminy i żeby tego nie stracić to nie ma mowy o pracy.
A tak to u nas remontowo ... za miesiąc góra dwa idziemy na swoje, dziewczyny w końcu wyprowadzam się od teściów ;)))

reklama
dziś mam straszny dzień , własnie wróciłam z pogrzebu .w tamtym roku kiedy zmarły 5-raczki przyjaciół obiecałam sobie że już nigdy niepójde na pożegnanie dziecka ale los jest jaki jest. dziś koleżanka pochowała swojego 1,5 rocznego synka o którego długo sie starali . maleństwo miało raka mózgu . mam ochote przespać cały dzień bo nienadaje sie do życia .
[*] śpij spokojnie Oskarku .

andzia111 przykro <'> dla Oskarka

Rox super "komiks"

MamoWiktorii to super, ja się wyprowadzałam od rodziców i nie powiem za szybko wracać bym nie chciała, bo człowiek wolny jest jak ptak :-) ale jak będzie to zobaczymy

89gwiazdeczka89 przygarniemy czemu by nie :-). świeża krew potrzebna :-)

Padam
Mimo zapowiadanego deszczu wyruszyliśmy ze znajomkami w las...Wiadro grzybów na dorobku :-) nogi mi w tyłek wchodzą. ale całą radochę popsuł mi kleszcz...Usunął się ładnie i w całości dość szybko, teraz sie gryzę czy wydać fortunę i zbadać kleszcza czy zrobić badanie krwi sobie za parę tygodni ( mam zgryz ...)

reklama
Do góry