reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae - powiem Ci tak, szewc bez butów / na boso chodzi .. ja mimo że teorię znam, nie tylko na studiach to przerabiałam ale sama sobie pościągałam sporo literatury o psychologii rozwojowej ... i łatwiej mi się "ogarnia" cudze dzieci niż własne ...

reklama
Witam!
Rox mądra kobieto, nie słyszałam o buncie w 7 roku życia :baffled: A że mnie to bezpośrednio dotyczy, to prosiłabym o więcej szczegółów;-)
Gratuluję pracy, nie ma to jak stały dochód i jakieś poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji w kwestii fiinansowej:tak:
Felidae kurcze, nieciekawie ma bratowa i to przez takie małe coś :no:
My pojechaliśmy wczoraj na grzyby :tak:, ale grzybów brak :-) Nazbieraliśmy troszke kurek. Nie za dużo, ale zrobiłam sosik i do tego usmażyłam placki z cukini i kolacja była. Oczywiście Angela nawet nie ruszyła ( chociaż grzybów i tak bym jej nie dała ) i jej musiałam zrobić tosty na kolację.

Załączniki

• 005a.jpg
    005a.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 28
  • 006b.jpg
    006b.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 27
no popatrz Edysiek, a koło Wrocławia niby są, ale na własne oczy w lesie jeszcze nie widziałam bo nie byłam :-)

ale dziwnie się pisze na klawiaturze dziecięcej z biedronki :-) wszystko takie duże i nie trafiam tu gdzie chce haha

;no mnie naszło na rybę po grecku...(aż dziwne) i chyba jak zrobię to się z mamą podzielę, bo jak zwykle nie będzie miał kto jeść. zupkę z suszonych grzybków...
a potem na plac zabaw do wieczora, może od pierwszego będzie lepsza pogoda to na basen będziemy po pracy jeździć...
bo na razie marne to lato, mojej lichej opalenizny z nad morza to już nie widać :-(

P.S. a szczurek wam nie ucieka na takich spacerach ?

Ja tez mam nadzieję, że po 1 będzie ładna pogoda, bo mam urlop :-) Jak się uda to jeszcze w sobote gdzieś wyruszymy pod namiot. I w końcu bez problemu będziemy mogli sie zapakować, do naszego nowego autka:tak: Marzy mi się taplanie w wodzie przez całe dni i wylegiwanie na słoneczku :laugh2:
U mnie dalej cukiniowe szleństwo, znowu zrobilam leczo i do tego jeszcze kabaczka dodałam, pyyycha :-)
Jeszcze gości będę miała, bo mój brat stwierdził, że skoro nas nigdy nie ma w weekend, to oni przyjadą teraz i będą nocować :tak:
Felidae a szczurki nie uciekają, raczej sie boją i lecą do nas :tak: Co prawda i tak pilnować trzeba, ale na dwór pozwalam Angeli brać je tylko ze mną a to i tak najwyzej na pół godzinki.
Wczoraj moje dziecię obkleiło sobie włosy pianką silikonową :szok: i godzinę to dziadostwo wyskubywałam. Powiedziałam, że jeszcze raz coś takiego i na łyso obetne :angry:

Jedni goście pojechali, a w nocy przyjechali nastepni :tak: I to zupełnie niespodziewanie przyjechała kuzynka K. z mężem, zadzwonili wczoraj do teściowej, że wyjeżdżają i będą w nocy :szok:, bo mieli do przejechania całą Polskę. Nie wiem o której przyjechali, bo padłam wczoraj wieczorem po wcześniejszej niewyspanej nocy. Pewnie tej dzisiejszej tez się nie wyśpię ;-), ale co tam jeszcze 2 dni i urlop to sobie pośpię :-D

to nasz dzisiejszy poranek

znów wydała wszystkie pieniądze!!!

216957_1901614220708_1252272564_31650896_3655949_n.jpg

Mamo ja nie grzebię Ci w portwelu...
Sprawdzam czy jest na mleko dla mnie ;-)

250328_1901614300710_1252272564_31650897_7332972_n.jpg

Ufff! Jest !

184000_1901614100705_1252272564_31650895_2591533_n.jpg

Masz! Idź po mleko !

226184_1901614420713_1252272564_31650898_2333299_n.jpg

reklama
hej

niezglądałam trochu ale i tak widze że cisza ...
Oskar mi sie trochu pochorował , najpierw biegunka a teraz przeziębienie jak niechorował to niechorował a teraz 1 po 2 i już wsumie od poprzedniego poniedziałku cuś sie dzieje , a przeziębienie złapał najprawdopodobniej w przychodni jak byłam z biegunką , no tak to bywajak chore dzieci ze zdrowymi mieszają - taka ta nasza przychodnia .
zaczyna sie wypogadzać wkońcu no to posiedzimy w domku co by nieskorzystać z pogody!:crazy:

Do góry