reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

dzieeeeeń dobry !

wpadłam Wam ogłosić wieści dotyczące fasolki ;-)

nie mam takowej w brzuchu he he he jestem mama jedynaka niezmiennie ;-)

macie tu zdjęć parę smyka mojego ;-)

mamo - przysięgam nic nie zrobiłem

283961_1874724988494_1252272564_31620197_6623784_n.jpg

słynna "groźna" mina Borysa - robi taką jak proszę go żeby był groźny ;-)

268093_1875084077471_1252272564_31620524_2810191_n.jpg

jestem coool - co nie :-)
271129_1878098072819_1252272564_31625592_7268956_n.jpg

reklama
jednym słowem" Borys groźny" Rox :-) chociaż jak groźny to taki słodki, że aż strach się bać:-)
Edysiek tak całkowicie surową :-) smażona jak schabowe też uwielbiam ale nigdy mi sie nie chce przy tym stać :-) a w domu cukinie tylko ja jadam:-) lubie też leczo ale wkurza mnie ostatnimi czasy skórka z papryki jak sie rozleci, i jak mam coś wybierać zjedzenia to wole nie robić. no i uwielbiam cukinie faszerowana mięskiem mielonym pychaaaa

Hej babeczki! Tak my korzystamy z wolności :-D, wieczorem wspólna kapiel, a potem drineczek i wspólne oglądanie naszego serialu. Jednak myślę, że Angela dalej będzie sama, bo dzisiaj rano dostałam @;-)
Rox super fotki, a mina Borysa powalająca:tak:
Felidae życzę udanego seansu w kinie. Ja też wcześniej sama zajadałam się cukinią, ale od jakiegoś czasu K. je razem ze mną:tak:
Rox ja też robię faszerowaną cukinię

Cukinię przepołowić wzdłuż i wydrążyć środek. Nasolić i odstawić na 1 godz.
1 wersja Do środka dajemy taki sam farsz jak na gołąbki, czyli mięso z ryżem.
2 wersja Do środka dajemy samo mięso mielone wymieszane z jajkiem i cebulą. Przyprawiamy według gustu. Piecze się jakieś 45 minut. Przed końcem pieczenia można jeszcze posypać żółtym serem.
Ja robię tę 2 wersję:tak:

:tak: Edysiek ja tak samo raczej ta 2 wersję ale wszystko zależy od tego co mamy w domu :-)
wydrążony środek siekam podsmaża,m z cebulą i dodaję do farszu. Resztę farszu jak na mielone (bez bułki) ja daje dużo czosnku, a na wierzch sypie bułką tartą i w piec. Tylko czasami nie chcą stać grzecznie i sie przewracają :-) wyciągam jak cukinia jest miękka, nakłuwam patyczkiem do szaszłyków żeby sprawdzić...:-)

P.S. pod koniec seansu misiek się już nudził i zwiedzał sale kinowa. Dobrze, że nie było tłoku to sobie miejsca zmieniał :-)

Witam,
ale mamy dziś piękną jesień, ja mam tylko nadzieję, że to zapowiedź owocnych zbiorów grzybowych w lasach tej jesieni :-)

o ile wogóle przyjdzie jesień :) - może odrazu sniegiem sypnie :) felidae - zbierasz grzybki /?

u nas też chłodno i pada , naszczęście nie tak jak w niektórych regionach.

Mój Oskar ma ostatnio trudne dni , prawdziwe dziecko babajagi :) , niewiem czy to bunt 2-latka ale jak potrwa dłużej to wywiozą mnie do psychjatryka :)

bunt 2-latka, potem bunt 3-latka, a tak ogólnie bunt dziecka przeciwko dorosłym he he
TAK jak tylko ktoś jest atk miły i mnie do lasu zabiera haha to zbieram :-) lubię :-) uwielbiam :-) ale raczej ze mnie amatorka :-)

Andzia nie chce Cię martwić, ale ja też uważam że bunt 2 latka to dopiero początek, bo nawet 8 latki się buntują ;-) Później pewnie jeszcze gorzej, ale to jeszcze przede mną:tak: Angela wróciła i juz zdążyła nieźle mnie wkurzyć. To chyba ta pogoda tak działa na wszystkich drażniąco :growl: Pada i pada, a chciałam gdzieś sobie pojechać na weekend a tu w domu trzeba będzie siedzieć. Oby w sierpniu pogoda dopisała, bo brakuje mi słoneczka, a tu jesień coraz bliżej :no:
Felidae ja też lubię grzyby zbierać. Od dziecka uwielbiam :-) Teraz jednak bardzo rzadko chodzę, bo mimo że mam las pod nosem to chodzę tylko z moim K. a że on na ryby jeździ to na grzyby nie ma kiedy. Sama do lasu nie pójdę, bo boję się, że się zgubię, bo u mnie z orientacją kiepsko:-D

reklama
FANTA - obejrzałam ! :-p :-) sex story i ślubne wojny fajne filmy :-) reszta mi się ściąga teraz :-p :-)

ROX - fajnego masz urwiska :-)

EDYSIEK - i jak wasz romantyczny wieczór ? :-p

FELIDAE - nie cierpię zbierania grzybów :-p

U nas pogoda do dupy ... masakra wkurza mnie to już. Do tego brak kasy brak pracy eh :dry:

Dla zainteresowanych butami : http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=11274992

Ostatnia edycja:
Do góry