reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

dzieeeeeń dobry !

wpadłam Wam ogłosić wieści dotyczące fasolki ;-)

nie mam takowej w brzuchu he he he jestem mama jedynaka niezmiennie ;-)

macie tu zdjęć parę smyka mojego ;-)

mamo - przysięgam nic nie zrobiłem

283961_1874724988494_1252272564_31620197_6623784_n.jpg

słynna "groźna" mina Borysa - robi taką jak proszę go żeby był groźny ;-)

268093_1875084077471_1252272564_31620524_2810191_n.jpg

jestem coool - co nie :-)
271129_1878098072819_1252272564_31625592_7268956_n.jpg

reklama
jednym słowem" Borys groźny" Rox :-) chociaż jak groźny to taki słodki, że aż strach się bać:-)
Edysiek tak całkowicie surową :-) smażona jak schabowe też uwielbiam ale nigdy mi sie nie chce przy tym stać :-) a w domu cukinie tylko ja jadam:-) lubie też leczo ale wkurza mnie ostatnimi czasy skórka z papryki jak sie rozleci, i jak mam coś wybierać zjedzenia to wole nie robić. no i uwielbiam cukinie faszerowana mięskiem mielonym pychaaaa

Hej babeczki! Tak my korzystamy z wolności :-D, wieczorem wspólna kapiel, a potem drineczek i wspólne oglądanie naszego serialu. Jednak myślę, że Angela dalej będzie sama, bo dzisiaj rano dostałam @;-)
Rox super fotki, a mina Borysa powalająca:tak:
Felidae życzę udanego seansu w kinie. Ja też wcześniej sama zajadałam się cukinią, ale od jakiegoś czasu K. je razem ze mną:tak:
Rox ja też robię faszerowaną cukinię

Cukinię przepołowić wzdłuż i wydrążyć środek. Nasolić i odstawić na 1 godz.
1 wersja Do środka dajemy taki sam farsz jak na gołąbki, czyli mięso z ryżem.
2 wersja Do środka dajemy samo mięso mielone wymieszane z jajkiem i cebulą. Przyprawiamy według gustu. Piecze się jakieś 45 minut. Przed końcem pieczenia można jeszcze posypać żółtym serem.
Ja robię tę 2 wersję:tak:

:tak: Edysiek ja tak samo raczej ta 2 wersję ale wszystko zależy od tego co mamy w domu :-)
wydrążony środek siekam podsmaża,m z cebulą i dodaję do farszu. Resztę farszu jak na mielone (bez bułki) ja daje dużo czosnku, a na wierzch sypie bułką tartą i w piec. Tylko czasami nie chcą stać grzecznie i sie przewracają :-) wyciągam jak cukinia jest miękka, nakłuwam patyczkiem do szaszłyków żeby sprawdzić...:-)

P.S. pod koniec seansu misiek się już nudził i zwiedzał sale kinowa. Dobrze, że nie było tłoku to sobie miejsca zmieniał :-)

Witam,
ale mamy dziś piękną jesień, ja mam tylko nadzieję, że to zapowiedź owocnych zbiorów grzybowych w lasach tej jesieni :-)

o ile wogóle przyjdzie jesień :) - może odrazu sniegiem sypnie :) felidae - zbierasz grzybki /?

u nas też chłodno i pada , naszczęście nie tak jak w niektórych regionach.

Mój Oskar ma ostatnio trudne dni , prawdziwe dziecko babajagi :) , niewiem czy to bunt 2-latka ale jak potrwa dłużej to wywiozą mnie do psychjatryka :)

bunt 2-latka, potem bunt 3-latka, a tak ogólnie bunt dziecka przeciwko dorosłym he he
TAK jak tylko ktoś jest atk miły i mnie do lasu zabiera haha to zbieram :-) lubię :-) uwielbiam :-) ale raczej ze mnie amatorka :-)

Andzia nie chce Cię martwić, ale ja też uważam że bunt 2 latka to dopiero początek, bo nawet 8 latki się buntują ;-) Później pewnie jeszcze gorzej, ale to jeszcze przede mną:tak: Angela wróciła i juz zdążyła nieźle mnie wkurzyć. To chyba ta pogoda tak działa na wszystkich drażniąco :growl: Pada i pada, a chciałam gdzieś sobie pojechać na weekend a tu w domu trzeba będzie siedzieć. Oby w sierpniu pogoda dopisała, bo brakuje mi słoneczka, a tu jesień coraz bliżej :no:
Felidae ja też lubię grzyby zbierać. Od dziecka uwielbiam :-) Teraz jednak bardzo rzadko chodzę, bo mimo że mam las pod nosem to chodzę tylko z moim K. a że on na ryby jeździ to na grzyby nie ma kiedy. Sama do lasu nie pójdę, bo boję się, że się zgubię, bo u mnie z orientacją kiepsko:-D

reklama
FANTA - obejrzałam ! :-p :-) sex story i ślubne wojny fajne filmy :-) reszta mi się ściąga teraz :-p :-)

ROX - fajnego masz urwiska :-)

EDYSIEK - i jak wasz romantyczny wieczór ? :-p

FELIDAE - nie cierpię zbierania grzybów :-p

U nas pogoda do dupy ... masakra wkurza mnie to już. Do tego brak kasy brak pracy eh :dry:

Dla zainteresowanych butami : http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=11274992

Ostatnia edycja:
Do góry