Witam! Postaram się nieco nadrobić, ale ciężko będzie.
Wyjazd udany, pogoda dopisała, znajomi też ;-). Byli tylko w sobotę i całą niedzielę mieliśmy tylko dla siebie. Tylko w niedzielę wieczorem była burza, dla mnie burza nie straszna, ale sypnęło takim gradem
że ja jeszcze takiego w życiu nie widziałam, kulki miały ze 2 cm średnicy a było tego po koski, normalnie biało
.
Witam nowe mamusie.
Mama najlepszego dla Wiktorii!
Kreatorka, bardzo mi się podoba ta suknia. Najważniejsze żebyś się dobrze czuła w sukni, tak wyjątkowo, bo to przeciez wyjątkowy dzień
.
Rox piękna młoda para i taka szczęśliwa na tym zdjęciu :-)
Fanta życzę zdrówka dla Kubusia.
Femme gratuluję pracy!
Anetka, Wy też pięknie wyglądaliście. A może rzeczywiście jeszcze będzie okazja żeby założyć białą suknię.
Ja sama zawsze się zachwycam małymi kotkami
, nawet koło starego nie umiem przejść obojętnie, zawsze muszę pogłaskać. Moja sąsiadka zawsze się ze mnie smieję, że "kocia mama" jestem.
Kaamaa to nie jesteś sama, bo mnie też nie ma na FB
Umi to trzymam kciuki za nocnikowanie.
Ja też lubię wysokich :-) u nas jest 25 cm różnicy, bo ja mam 163 cm, a K. 188.
Naja ja też jestem zdania, że z długimi wlosami mniej kłopotu. Sama teraz mam takie do pasa i czasem mnie korci, żeby obciąć, ale jak pomyślę o codziennym układaniu to mi się odechciewa. Nawet sama sobie w domu farbuję. Też lubię rude odcienie, ale raczej takie zbliżone do moich naturalnych, które są kasztanowe.
U nas też Dzień Matki w piątek, a właściwie to taki piknik rodzinny.