reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

kreatorka to widzę, Twój nick jest z Tobą od dawna ;-) niezła historia :-p
Ja też spojrzałam na Twój album, ale jesteś ładna!! ;-)

rox wow, podziwiam! Też bym chętnie usunęła telewizor, żeby Zuza mi tych bajek tyle nie oglądała :dry: ale to by chyba u nas nie przeszło, bo mąż na PS lubi grać.

lenka to jeżeli widzisz, że naprawde nie ma żadnej poprawy to może daj Adasiowi spokój na jakiś czas i spróbuj znowu za 2 tygodnie ;-) Zuza też nie chciała, krzyczała, płakała, przetrzymywała, poczekałam, posadziłam ją na nocnik i w jeden dzień się nauczyła :tak:

U wszystkich pogoda się spieprzyła to i u mnie oczywiście :dry: deszcz od rana pada i ciemno jest jak o 22 :dry: jak się obudziłam to myślałam, że jest 4! a tu 8 :dry:
Zuza zadowolona, bo mój brat wrócił z wycieczki i już od rana z nim świruje :-)

reklama
ANETKA - ile jest różnicy między Zuzą a Twoim bratem ? z Wujkiem nieźle się dogaduje razem na imprezy będą chodzić będziesz chociaż spokojniejsza :-D :-p

UMI - trzasnęła bym taką babę w pysk chyba jak by mi przyszła i powiedziała że ma mi dziecko nie płakać ...

femme prawie 11 lat różnicy jest między nimi ;-) i oczywiście nie mówi do niego wujek tylko Tomek. Kiedyś mówiła "Bada", czasami jeszcze powie sobie "Badzio" ale zazwyczaj już jest Tomek ;-):-p

To tak jak między mną a moim siostrzeńcem :-p i też nie mówi do mnie ciociu :dry: ze 2 razy mu się wymsknęło :-p :-D

Ps. wy też nie możecie w mój suwaczek kliknąć ? :angry: bo ja u wszystkich mogę tylko nie u siebie :dry:

femme ta super pielegniarka o 5 rano przylazla z kroplówka dla Kacpra, nawet nie poczekała az wstane z lezanki zeby go nie wystraszyc... Ona bez zastanowienia zdarła z niego kołdrę, pociagneła za ręke i dała kroplówke, a mlody sie tak wystraszyl ( spał) ze przez 30 min wył i nie moglam go uspokoić:wściekła/y: i jeszcze miała czelność skomentować moje slowa " Kacperku nie płacz słonce, juz jest ok" ona mi na to " on nie płacze... on sie drze na cały oddział". Dziwne tylko ze jak zmiana pielegniarek była to, znou trzeba było kroplówke dać, Kacper akurat miał południowa drzemke a ja chciała sobie powynosic rzeczy do auta bo mielismy wychodzić tego dnia, to pielegniarka stwierdziła ze poczeka na mnie choc chciałam zostać. Dało sie poczekać... 5 min i Kacper przebudził sie na chwilke zobaczył co sie dzieje popatrzył czy jestem i poszedł spac dalej, a tamta nie potrafiła minuty zaczekać:/

anetka gdzie twój brat był na wycieczce? u mnie lało ale teraz przestało

femme no i dobrze, niech nie mówi, chcesz się starzej czuć? :-p
Ja nie mogę kliknąć w Twoj suwaczek :no:

umi Tomek był w jakiejś wiosce koło Biskupina. Konie, byk rodeo i te sprawy :-p;-)

UMI - :no: i nic z tym nie zrobiłaś ?:no: ja nie dość że jej bym taki wykład dała to jeszcze postarała bym się znaleźć dyrektora szpitala albo jakiegoś kierownika oddziału czy coś i porządną skargę wnieść :no:

ANETKA - hehe fajnie by było być ciocią :-p a ja prócz Szymka nie mam dla kogo być ciocią i pewnie nie będę już nigdy :dry: :-p

reklama
femme ordynator akurat to niebyłby dobry pomysł bo mu w lape nie dalismy wiec wiesz... na obchodzie non stop sie mnie czepiał ze mam na szafce nie posprzatane mimo ze tam stała jedna woda mineralna, a babka obok miała całą szafke zasraną:-D. Co do tej babki to zażartowała ze " tak to jest, cały oddział cierpi, jak jedna osoba nie mysli" gdybym wiedziała ze zostanie to bym jej tego nie powiedziała bo pamietam z ostatniego pobytu w szpitalu jaka potrafiła byc francowata:-D i ona nas tez pamieta:-p. No ogólnie jej sie nie podobało ze ja młoda jestem w sumie najmłodsza z matek, i nie podobało jej sie ze mam inne nazwisko niz Kacper. No ogólnie ja jej sie nie podobałam ani zadna matka na oddziale, u kazdego cos znalazła... A dzieci to widac ze nie cierpi:-p

Do góry