reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
femme pojecia nie mam:dry:

Ale bede miała super noc.... mały non stop sie budzi i wyje

matko kochana, jakie u was tempo pisania! :-) od razu wiadomo, że dzieciaczki nasze już śpia a my buszujemy po internecie :-D mi własnie udalo sie skończyć pracę pisac na studia, więc chociaż jedna rzecz z głowy, jutro jeszcze muszę na egzamin ogarnąć materiał brrrr :baffled:

KREATORKA - dobrze że mąż ma inaczej na imię bo bym się normalnie zaczęła bać :-D :-) ... a długo już po ślubie jesteście ? :-)
My w kwietniu 2010 braliśmy ślub, ale tylko cywilny, teraz w lipcu bierzemy kościelny :-D dlatego pełną parą zaczęłam odchudzanie i przywracanie się do stanu sprzed ciąży, bo przytyłam bardzo dużo niestety i sporo mi zostało, a dopóki karmiłam to dieta odpadała, a na ćwieczenia hmm no co tu ukrywać nigdy zapału nie miałam :-D

kreatorka - ja ślicznie poprosze o zaprezętowanie swej historii kreowania boś mnie zaintrygowała wnet ;-)
To prezentuje :-D Od gimnazjum , bo wtedy to się zaczęło często mieszałam ludziom w życiu, robiłam niespodziewane imprezy, mówiłam, ze gdzieś będę a nie byłam itp, ciężo było za mną nadążyć, w liceum przybrało to trochę inną formę... często grałam na uczuciach innych ludzi... taka niestety jest prawda, udawałam, ze mi na kimś zależy, choć wcale tak nie było, umawiałam sie na spotanie w tym samym miejscu z 2 chłopakami i nie przychodziłam, tylko ich z koleżankami obserwowałam z ukrycia itp. W końcu kiedyś na koncercie znajomy o jakże wymownym przezwisku "decide" kazał mi powiedzieć czego w życiu chcę i czy ma "sobie ze mną dać spokój" trochę próbowałam mu coś wytłumaczyć, ale zostałam nazwana kreatorką, bo "chcesz kreować innych życie, bo nie potrafisz swojego". Prawdy w tym trochę było, a dodatkowo przezwisko przylgnęło do mnie z racji tego, że Bóg uznawany jest za kreatora świata, a ja często twierdzilam, ze sama sobie jestem Bogiem. Wiem, że to głupie i szczeniackie wybryki, ale mimo wszystkiego przezwisko mi zostało jako "bagaż z przeszłosci" :-) mam nadzieję, że nikogo nie uśpiłam :-D

Rox jeszcze sie zgłosiła no to 3 kandydatki juz są. poczekajmy moze do jutra i załozy sie ankiete. moze ktos kto nie miał możliwości wejść jeszcze zgłosi sie? Chyba ze macie jakies inne propozycje terminów?

Edysiek Nie wazne ile ma twoja córcia lat wazne ze jest jedynaczką:-D
kreatorka ja pytam z ciekawości a nie ze wscibskości:-p

Wyjaśniłam :-D chociaż nie wiem komu by się chciało to czytać :-)

O hej dziewczyny :-)

Czy i ja mogę tutaj dołączyć? :-p tutaj tak swojsko u was ;-D

Póki co nie planuję rodzeństwa dla Majki przez najbliższe kilka lat:-D

Witam i ja :-D

Witam. Ale żeście natworzyły. Nie do nadrobienia.

Rox, fajna muzyczka :-):tak: Jakiej narodowości są ci muzycy? Nie mogę znaleźć tej informacji na ich stronie.

Ostatnia edycja:
kreatorka - niezła jesteś ;-)

majandra - neoretros to polska grupa ;-) też było to dla mnie zaskoczeniem ale bardzo pozytywnym ;-)

ale mam fajny wieczór !
siedzę na balkonie, deszcz pada.... pieknie pachnie ;-) burza niby z daleka nadchodziła ale się rozeszła ....
kocyk na kolankach ;-) ahhh cuuuudownie !

piszecie o serialach ;-) ja nie oglądam! żadnego ;-)
w grudniu, kiedy zmieniałam mieszkanie na dwa razy większe pozbyłam się telewizora ;-) żeby mi nie zagracał mojej ogromnej przestrzeni ;-) hahhaha

Ostatnia edycja:
rox ooo no to zrezygnowałas prawie z mediów:-) nie liczac netu w komputerze. Dzieki takiemu zabiegowi asz wiecej czasu? Nie ciagnie cie zeby cos poogladać? A Twój mąż czeto tak wyjeżdża?
kreatorka ja przeczytałam:-p jak dla mnie ta hisstoria powinna miec happy end z tym chłopakiem który cie uswiadomił w roli eza i ojca twojego dziecka:-p Jest tak czy sie myle?:-p

majandra - neoretros to polska grupa ;-) też było to dla mnie zaskoczeniem ale bardzo pozytywnym ;-)
Doczytałam na jakiejś innej stronie, że jeden z nich to Brytyjczyk. I to chyba ten od solówek. Słychać nawet, bo ma taki ładny, czysty akcent.

My mamy tv, ale prawie go nie używamy, tzn. mąż ogląda filmy z odtwarzacza i Maciuś bajki. I to w sumie wszystko.

Ostatnia edycja:
ROX - :szok: wow bez tv :-D koniec świata :-p

KREATORKA - hehe ja też się za siebie zabrać nie mogę miałam ćwiczyć bo wagę mam ok ale chciałam brzuch wyćwiczyć na lato :-p ale coś mi się nie chce :-p niezła historia i jestem za pomysłem UMI z zakończeniem :-D:-p

U nas pogoda się zesrała :dry: deszcz pada i jest szaro i ponuro akurat jak weekend i K ma wolne całe 3 dni :dry: miałam do Gda z mamą jechać ale coś ruszyć się nie mogę :-D Nina dzisiaj później do przedszkola dotrze :-p

Femme no Majaka niestety co raz bardziej do ojca podobna ;-) Mam nadzieję,że tylko wizualnie :-):-D

Kreatorka no jaka ciekawa historia;-)

Umi a co Twój Kacper ma hopla z tymi drzwiami:-D Niezłe :-D Jak Ty się za niego wstydziłaś to ja juz dawno powinnam się zapaść pod ziemię z tym Mai spaniem :-D

Co do TV to ja mam w pokoju a ostatnio oglądałam chyba ze 3 miesiące temu:dry:

U mnie też pogoda do doopy:dry: a już sobie do pracy zasuwałam w klapeczkach:-D

Majka dziś od 4 szalała w łóżku przewracała się co chwila,jęczała, ale później wstała o 7:szok: Szkoda tylko,że się nie wyspałam :-D Ja jestem trochę zła,bo muszę wydać 40zł na książeczkę sanepidu a praca jak się okazało tylko do końca czerwca:dry:

reklama
U nas pogoda też się popsuła. Ale mnie to nawet nie martwi. Wczoraj był taki upał,że cieżko było wytrzymać. Nawet w domu miałam duszno.

2 dni próbowałam z nocnikiem i nic. Adaś się normalnie cofnął-bo wogóle nie wołał,ze chce siku. Tylko zlał się , jak się bawił to nawet mu nie przeszkadzało dopiero po chwili chciał się przebrać. Myślę,ze miesiąc -dwa to dużo i poczekam do urodzin. Widocznie nie jest gotowy. I tak sobie daje całe lato-więc może się uda.

Lolkak- szkoda,ze praca na tach krótko. A z kim jest Majka jak jesteś w pracy-bo niedoczytałam. I jak się zachowuje jak ciebie nie ma, śpi więcej?

Do góry