femme fatal
Mama Ninki :)
UMI - hehe no to niezłą ma jazdę ciekawe co on ma w tej swojej małej główce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My w kwietniu 2010 braliśmy ślub, ale tylko cywilny, teraz w lipcu bierzemy kościelny dlatego pełną parą zaczęłam odchudzanie i przywracanie się do stanu sprzed ciąży, bo przytyłam bardzo dużo niestety i sporo mi zostało, a dopóki karmiłam to dieta odpadała, a na ćwieczenia hmm no co tu ukrywać nigdy zapału nie miałamKREATORKA - dobrze że mąż ma inaczej na imię bo bym się normalnie zaczęła bać :-) ... a długo już po ślubie jesteście ? :-)
To prezentuje Od gimnazjum , bo wtedy to się zaczęło często mieszałam ludziom w życiu, robiłam niespodziewane imprezy, mówiłam, ze gdzieś będę a nie byłam itp, ciężo było za mną nadążyć, w liceum przybrało to trochę inną formę... często grałam na uczuciach innych ludzi... taka niestety jest prawda, udawałam, ze mi na kimś zależy, choć wcale tak nie było, umawiałam sie na spotanie w tym samym miejscu z 2 chłopakami i nie przychodziłam, tylko ich z koleżankami obserwowałam z ukrycia itp. W końcu kiedyś na koncercie znajomy o jakże wymownym przezwisku "decide" kazał mi powiedzieć czego w życiu chcę i czy ma "sobie ze mną dać spokój" trochę próbowałam mu coś wytłumaczyć, ale zostałam nazwana kreatorką, bo "chcesz kreować innych życie, bo nie potrafisz swojego". Prawdy w tym trochę było, a dodatkowo przezwisko przylgnęło do mnie z racji tego, że Bóg uznawany jest za kreatora świata, a ja często twierdzilam, ze sama sobie jestem Bogiem. Wiem, że to głupie i szczeniackie wybryki, ale mimo wszystkiego przezwisko mi zostało jako "bagaż z przeszłosci" :-) mam nadzieję, że nikogo nie uśpiłamkreatorka - ja ślicznie poprosze o zaprezętowanie swej historii kreowania boś mnie zaintrygowała wnet ;-)
Rox jeszcze sie zgłosiła no to 3 kandydatki juz są. poczekajmy moze do jutra i załozy sie ankiete. moze ktos kto nie miał możliwości wejść jeszcze zgłosi sie? Chyba ze macie jakies inne propozycje terminów?
Edysiek Nie wazne ile ma twoja córcia lat wazne ze jest jedynaczką
kreatorka ja pytam z ciekawości a nie ze wscibskości
O hej dziewczyny :-)
Czy i ja mogę tutaj dołączyć? tutaj tak swojsko u was ;-D
Póki co nie planuję rodzeństwa dla Majki przez najbliższe kilka lat
Doczytałam na jakiejś innej stronie, że jeden z nich to Brytyjczyk. I to chyba ten od solówek. Słychać nawet, bo ma taki ładny, czysty akcent.
majandra - neoretros to polska grupa ;-) też było to dla mnie zaskoczeniem ale bardzo pozytywnym ;-)