reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
KAAMAA też tak czasami mam cholery można dostać jak się jeszcze kilka stron nadrabia
ANETKA - a ty dopiero teraz piszesz że jest taki trick na te zeżarte posty ?
UMI - masakra po co takie baby pchają się do takiej roboty ? niby ciągle marudzą że za dużo godzin że za mało kasy to jak jeszcze nie ma powołania to po jaką cholerę ?!
KREATORKA - ble zielone najgorsze mój ma zielone ja mam niebieskie jeszcze ujdą ..dzięki w imieniu Ninki ;-)
A ja jestem przed @ i jestem taka nabuzowana wściekła i wszystko naraz że strach kiedy wystrzelę normalnie K jeszcze śpi i mam ochotę go zabić normalnie bo co jakiś czas chrapać zaczyna i muszę go walnąć jak mnie wkurza chrapanie widać faktycznie wykończony po tych 3 dniach roboty
ANETKA - a ty dopiero teraz piszesz że jest taki trick na te zeżarte posty ?
UMI - masakra po co takie baby pchają się do takiej roboty ? niby ciągle marudzą że za dużo godzin że za mało kasy to jak jeszcze nie ma powołania to po jaką cholerę ?!
KREATORKA - ble zielone najgorsze mój ma zielone ja mam niebieskie jeszcze ujdą ..dzięki w imieniu Ninki ;-)
A ja jestem przed @ i jestem taka nabuzowana wściekła i wszystko naraz że strach kiedy wystrzelę normalnie K jeszcze śpi i mam ochotę go zabić normalnie bo co jakiś czas chrapać zaczyna i muszę go walnąć jak mnie wkurza chrapanie widać faktycznie wykończony po tych 3 dniach roboty
Umi- ja się nie dziwię wcale temu co opowiadasz. Na oiomie pełna profeska,ale jak przeszliśmy na niemowlęcy to porażka. Kobiety z wyrzutem do mnie,ze Adaś tak dużo je, on miał i butle i cyckiem go dokarmiałam-a one zdziwione,ze tygodniowe dziecko tyle je,tak jakby z wypłaty im zabierano. Dały mu kleik do butelki to musiałam je opieprzyć. Nawet z niej leciec nie chciało. Ja się dziwiłam czy mi się smoczek w butli zepsuł czy co-a potem takie rzeczy sie dowiedziałam i zrobiłam afere. No,ale co się dziwić-jak większość to była wcześniaczkami no i malutko jadły,a Adaś spory chłopak. Pewnie myślały,ze zje i będzie spac pół dnia.No i pretensje,ze głośno dzieci płaczą. Jak był większy chłopiec już się przemieszczał to się darły,ze z łożka ma nie wychodzić. Nie wyobrażam sobie Adasia w takim wieku w łożku przytrzymać tydzień.
.Aneta.
Fanka BB :)
femme już kiedyś pisałam, widocznie niedokładnie czytasz moje posty
Ej, co to ma znaczyć, że zielone najgorsze? U mnie ja mam zielone, Przemek zielone i Zuza też zielone!
Ja też przed okresem, zresztą już prawie 3 tygodnie mi się spóźnia
Chyba mamy coś wspólnego, bo ja też się strasznie wkurzam jak P zaczyna chrapac i go zawsze szturcham niby przypadkiem, żeby się obudził i przestał chrapać
Ej, co to ma znaczyć, że zielone najgorsze? U mnie ja mam zielone, Przemek zielone i Zuza też zielone!
Ja też przed okresem, zresztą już prawie 3 tygodnie mi się spóźnia
Chyba mamy coś wspólnego, bo ja też się strasznie wkurzam jak P zaczyna chrapac i go zawsze szturcham niby przypadkiem, żeby się obudził i przestał chrapać
umi2
lenka to młody juz w poniedziałek latal z cewnikiem po szpitalu bo nie szło go w łozku zatrzymać... i to sama pielegniarka mi zaproponowała bo widziała co sie dzieje ( taka fajna własnie pani Jadzia:-)) a na nastepny dzien dostałam zrype od lekarza ze dziecko w takim stanie powinno leżeć a nie chodzić. Wiec mu grzecznie odpowiedziałam, ze jesli go upilnuje i co najlepsze włozy do łózeczka to ja nie widze problemu. Ale nawet moja lekarka nic nie mówiła a widziała jak Kacper lata z tym cewnikiem i stwierdziła ze musieliby mi go uspic chyba...
femme ja nie wiem ja mam ciocie pielegniarke ona wydaje sie ostra ale po głebszym zaznajomieniu widac ze to super babka, nie robi nic na siłe, ma podejscie do dzieci no w ogóle wszystko na lajcie... I co najwazniejsze nie pracuje za kare tylko po prostu to kocha
femme ja nie wiem ja mam ciocie pielegniarke ona wydaje sie ostra ale po głebszym zaznajomieniu widac ze to super babka, nie robi nic na siłe, ma podejscie do dzieci no w ogóle wszystko na lajcie... I co najwazniejsze nie pracuje za kare tylko po prostu to kocha
Kamiśka :)
Anetka dzięki będę pamiętać
Femme to jeszcze zależy jakie zielone moja siostra ma bardzo ciemno zieloną obwódkę i jasny środek świetnie wygląda.
Ja tam mam czarną obwódkę i brązowy środek i to chyba jedyne co mi się we mnie podoba
Umi, Lenka ja pitole co za wredne baby wszędzie się taka znajdzie, jadynie patologię ciąży miło wspominam, każda położna to anioł, ale już na położnictwie takie zołzy że głowa mała o wszystko się czepiały....
Chrapanie o nie to jest najgorsze ja zawszę każę J obrócić się na plecy albo brzuch, tylko leżąc na wznak chrapie.
Ja na szczęście już po @ jestem, jeszcze 3 tyg spokoju.
Rozpogodziło się ale zerwał się okropny wiatr, więc siedzimy w domu
Femme to jeszcze zależy jakie zielone moja siostra ma bardzo ciemno zieloną obwódkę i jasny środek świetnie wygląda.
Ja tam mam czarną obwódkę i brązowy środek i to chyba jedyne co mi się we mnie podoba
Umi, Lenka ja pitole co za wredne baby wszędzie się taka znajdzie, jadynie patologię ciąży miło wspominam, każda położna to anioł, ale już na położnictwie takie zołzy że głowa mała o wszystko się czepiały....
Chrapanie o nie to jest najgorsze ja zawszę każę J obrócić się na plecy albo brzuch, tylko leżąc na wznak chrapie.
Ja na szczęście już po @ jestem, jeszcze 3 tyg spokoju.
Rozpogodziło się ale zerwał się okropny wiatr, więc siedzimy w domu
Kamiśka :)
Umi skąd ja to znam ja miałam ten sam "problem" z położnymi, jak prosiłam żeby dokarmiły małą bo nie mam mleka to każda się darła jak to możliwe że dzieciaka nie umiem wykarmić, dopiero na 3 dzień jak okazało się że Julka cały czas leci z wagi i neonatolog się na nie rozwrzeszczała kazały przychodzić po każdym karmieniu na dokarmianie.
reklama
rox ooo no to zrezygnowałas prawie z mediów:-) nie liczac netu w komputerze. Dzieki takiemu zabiegowi asz wiecej czasu? Nie ciagnie cie zeby cos poogladać? A Twój mąż czeto tak wyjeżdża?
hmm nie wiem czy mam więcej czasu - ja mam 24 godziny w ciągu doby .. to więcej czy mniej od Was ? ;-)
dało mi to tyle, że nie marnotrawie wolnego czasu na ćwiczenie mięśni kciuka ;-) a małż i jego wyjazdy to bardzo długa historia ;-)
ROX - wow bez tv koniec świata
oj tam oj tam ! jaki koniec świata ;-) na początku czegoś mi brakowało, ale teraz luzik !
Ale może przyda się później.
U nas słonko się przebija :-)
U wszystkich pogoda się spieprzyła to i u mnie oczywiście deszcz od rana pada i ciemno jest jak o 22 jak się obudziłam to myślałam, że jest 4! a tu 8
u mnie padało całą noc i poranek ... teraz jest CUDNE słonko ;-) na na na
Cholera całego posta mi zjadło wkurzyłam się i nic nie napiszę
Ha ha ha ha
umi straszne babsko ... nie trawie takich ludzi oj nie trawie ... jestem przekonana, że gdyby mi wycieła taki numer miała by poważn kłopoty .... w koncu jestem ruda zołza ....
Ostatnia edycja: