reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
femme ja też oglądałam Brzydule :-D i powtórki też czasami oglądam :-p racja, w roli Rafała to taki dupek.

umi Zuza też bez kataru nie śpi dobrze :-D tylko czekam o której się obudzi i przyjdzie do nas do łóżka :dry:

femme aaaa nie ogladam bo nie lubie Muchy:-D

edit mój juz jojczy:baffled:

Ostatnia edycja:
UMI - ja po tym tańcu z gwiazdami jakoś ją lubiłam ale jak zobaczyłam ją jako "aktorkę" to przestałam beznadziejną jest aktorką ciężko się ją ogląda ale warto oglądać dla Bobika :-D no i Sochy ;-)

Anetka jak zawsze daje popalić :-D Właśnie przed chwilą od niej wyszłam:dry: 3 pobudka od godz 20 :wściekła/y:

femme ja oglądałam tylko połowę 2 odcinka :-D A co do sochy to się zgadzam:tak: Nie wiem jaką ma teraz rolę,ale jako Viola była świetna :-) Z resztą Pshemko też :-D

O maaattko znowu wyje :dry: spadam

lolkak jak tak przeczytałam twojego posta to mi sie przypomniało jak w szpitalu mi głupio było:-D 5 miesieczne dziecko budziło sie w nocy rzadziej niz mój 2 latek:-D byłam w szoku ta mała szła spać po 19, budziła sie miedzy 2-4 godziną a nastepnie jedzonko o 6. Za to mój tej samej nocy obudził sie 5 razy:dry: i jeszcze sie ze mną kłócił ze drzwi mam zamknąć bo on sie nie połozy spowrotem

UMI - Kacper tak często się budzi czy tylko w szpitalu ?

LOLKAK - zajrzałam na zdjęcia malutkiej jaka ona słodziutka już jest i do taty podobna :-)

reklama
femme w szpitalu pierwszej nocy drugiej budził sie 2 razy tylko bo sprawdzał czy drzwi sa zamkniete. Ale w domu tez czasem sie budzi po kilka razy i ma dosłownie hopla punkcie zamykania drzwi. idzie spać i jak drzwi do korytarza są otwarte to sie drze ze mam je zamknać. Potem sie odwraca na boczek i zasypia

Do góry