reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Moim zdaniem, jedynak, jakkolwiek by nie był wychowany, prędzej czy później ujawni syndrom jedynaka, bo nie ma się co oszukiwać- jedynaków zawsze się rozpieszcza. Jedyny plus to taki, że rodzice mogą w pełni poświęcić się jednemu dziecku i skupić na nim całą swoją uwagę...

reklama
Felidae w tym tygodniu to nie ma sie co dziwic ze rosnież w szerz moze wstawiłybyscie jakies swoje zdjecie albo tutaj albo na grupie lubie ogladac takie sliczne brzuszki

Witam :-)
U nas zima na całego. Nawet na spacer dzisiaj poszłam - zapłacić ubezpieczenie za samochód. Lubię taką pogodę, a trzeba się trochę rozruszać bo ostatnio tylko w domu siedzę, albo wszędzie samochodem.

Fanta
zdrówka
Felidae to chyba pora, żeby rosnąć :tak: Fajnie Ci
Gwiazdeczka a nie boisz się, że się napatrzysz i sama zechcesz ;-)

wstyd sie przyznać, ale nie robimy fot, ja ciągle sama z młodym :/ teraz przeprowadzka.
/jedyne foto mam z wigilii bo mnie bratowa przy zmywaniu napadła z aparatem hi hi wiec to tak 2 tyg temu.

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 39
Felidae sliczny brzuszek taka słodziutka piłeczka :)
Edysiek moze kiedys ale na razie nie ma takiej mozliwosci maz ma taka prace ze nigdy nie wie kiedy dostanie wypłate a przezyc z mojej jest nam juz wystarczajaco trudno w nasza trójeczke

reklama
Do góry