reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae skoro masz lezec to lez,ja tez mialam lezec,ale wiadomo nie zawsze sie to udaje czego chyba skutkiem byl moj wczesniejszy porod...do tego kaszel:-(
a teraz u nas kolki okropne...
Kurcze to ciezko masz z tym przedszkolem,ja swoja corke zaprowadzam,ale przyprowadzic to juz tata musi,nie zawsze mi sie by udalo,bo albo karmienie albo bol brzuszka...

dziewczyny u mnie jak juz pisalam jestesmy na etapie kolek,czyli brak snu,wiec przepraszam ale nie bede sie rozpisywac...

Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje,ze szybko znajde czas dla was...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Feilidae jeszcze masz troche czasu do porodu takze prosze słuchac zalecen lekarza i probowac jak najwiecej lezeć
zyta kolki och pamietam to doskonale u nas zaczeły sie bardzo szybko bo juz w 4 dobie i trwały dosc długo oby u Was mineły szybko

Witam :-)
Felidae to staraj się leżeć ile się da ( na ile młody pozwoli ) a na kiedy masz dokładnie termin ?
Ale chyba na koniec marca tak ? W każdym razie życzę żebyś wytrwała do 17 marca :tak:
Zyta oby kolki jak najszybciej minęły

U nas ferie. Pod koniec zeszłego tygodnia pojechałam z córcią do rodziców, tak żeby nie siedziała tylko w domu. Zawsze to jakaś odmiana. Co prawda za długo nie siedziałyśmy, bo 2 dni. Ale zawsze coś.

Edysiek super był ten pingwin na lodowisku, we wrocku wejście na orbicie kosztuje krocie i nawet o takie udogodnienia sie nie starają :-(

Zyta dobrze, Cię rozumiem bo u mnie też kaszel męczy okropny, antybiotyk trochę pomógł ale nie wiem co dalej...będę robić badania to zapłacę za dodatkowy parametr...

Witam.Dawno mnie nie było.
Zytko OGROMNE GRATULACJE:tak:

Jak znajdę chwilkę to napiszę więcej.My już po ślubie który odbył się 9lutego.
Na razie z powodu remontu mam wolne jeszcze tydzień,Kamil z tej okazji jest zemną w domu do przedszkola nie chodzi bo i po co jak ja w domku a poza tym nie wiem już co mam myśleć bo odkąd poszedł do przedszkola to bardzo przeklina i nawet staram się nie reagować ale kiedy już przegnie pałkę to nawet prośby,grozby i kary nie pomagają:angry: No i dodam że tylko w obecności innych dzieci przeklina jak jest sam to nie słyszałam żeby brzydko mówił.:baffled:

Witam.Widzę że tutaj pustkami świeci:baffled:
Wszystkie mamuśki zajęte:confused:

Ja robiłam pierogi ruskie na obiad mężowi i 10 z marmoladą dla mnie i Kamila.Zjedliśmy i mały zasnął więc mam chwilkę dla siebie.

Pozdrawiam;**

reklama
AAAAAAAAAAAAA moje dziecko dorasta ...

Wyrosły mu już dwie 6-ki i właśnie się kiwa pierwszy ząbek :-)
ha ha jeden będzie gubił drugiemu będą wychodzić ha ha ha

Pozdrawiam serdecznie :-)

Do góry