reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae skoro masz lezec to lez,ja tez mialam lezec,ale wiadomo nie zawsze sie to udaje czego chyba skutkiem byl moj wczesniejszy porod...do tego kaszel:-(
a teraz u nas kolki okropne...
Kurcze to ciezko masz z tym przedszkolem,ja swoja corke zaprowadzam,ale przyprowadzic to juz tata musi,nie zawsze mi sie by udalo,bo albo karmienie albo bol brzuszka...

dziewczyny u mnie jak juz pisalam jestesmy na etapie kolek,czyli brak snu,wiec przepraszam ale nie bede sie rozpisywac...

Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje,ze szybko znajde czas dla was...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Feilidae jeszcze masz troche czasu do porodu takze prosze słuchac zalecen lekarza i probowac jak najwiecej lezeć
zyta kolki och pamietam to doskonale u nas zaczeły sie bardzo szybko bo juz w 4 dobie i trwały dosc długo oby u Was mineły szybko

Witam :-)
Felidae to staraj się leżeć ile się da ( na ile młody pozwoli ) a na kiedy masz dokładnie termin ?
Ale chyba na koniec marca tak ? W każdym razie życzę żebyś wytrwała do 17 marca :tak:
Zyta oby kolki jak najszybciej minęły

U nas ferie. Pod koniec zeszłego tygodnia pojechałam z córcią do rodziców, tak żeby nie siedziała tylko w domu. Zawsze to jakaś odmiana. Co prawda za długo nie siedziałyśmy, bo 2 dni. Ale zawsze coś.

Edysiek super był ten pingwin na lodowisku, we wrocku wejście na orbicie kosztuje krocie i nawet o takie udogodnienia sie nie starają :-(

Zyta dobrze, Cię rozumiem bo u mnie też kaszel męczy okropny, antybiotyk trochę pomógł ale nie wiem co dalej...będę robić badania to zapłacę za dodatkowy parametr...

Witam.Dawno mnie nie było.
Zytko OGROMNE GRATULACJE:tak:

Jak znajdę chwilkę to napiszę więcej.My już po ślubie który odbył się 9lutego.
Na razie z powodu remontu mam wolne jeszcze tydzień,Kamil z tej okazji jest zemną w domu do przedszkola nie chodzi bo i po co jak ja w domku a poza tym nie wiem już co mam myśleć bo odkąd poszedł do przedszkola to bardzo przeklina i nawet staram się nie reagować ale kiedy już przegnie pałkę to nawet prośby,grozby i kary nie pomagają:angry: No i dodam że tylko w obecności innych dzieci przeklina jak jest sam to nie słyszałam żeby brzydko mówił.:baffled:

Witam.Widzę że tutaj pustkami świeci:baffled:
Wszystkie mamuśki zajęte:confused:

Ja robiłam pierogi ruskie na obiad mężowi i 10 z marmoladą dla mnie i Kamila.Zjedliśmy i mały zasnął więc mam chwilkę dla siebie.

Pozdrawiam;**

reklama
AAAAAAAAAAAAA moje dziecko dorasta ...

Wyrosły mu już dwie 6-ki i właśnie się kiwa pierwszy ząbek :-)
ha ha jeden będzie gubił drugiemu będą wychodzić ha ha ha

Pozdrawiam serdecznie :-)

Do góry